חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם, אני חדשה באתר והתחלתי לפני כ-3 שבועות את התפריט של ה-1200 קלוריות. ירדתי עד עכשיו רק 1.5 קילו ואני ממש מיואשת כי בנוסף לשמירה על התפריט ואפילו לא חריגה אחת, אני עושה הליכות כל יום במשך שעה +…
    אשמח מאוד אם תוכלו לומר במה אני טועה בתפריט.
    בוקר- נס עם מעט חלב+ 43 כוס קורנפלקס פיטנס+ חצי כוס רוויון.
    ביניים- פרי
    צהריים- עוף בתנור חזה עוף+ תפוח אדמה אפוי חצי כוס אורז מבושל+ סלט ירקות (את מנת השומן החשבתי בתוך המנת בשר כי בכל זאת אמא מרוקאית מבשלת )
    ביניים- חטיף אנרגיה+ נס עם מעט חלב
    ערב- 2 פרוסות לחם קל פיתה קלה + חביתה + 2 כפות גבינהמון בלאן+סלט ירקות (גם כאן מחשיבה את מנת השומן בחביתה)
    ארוחת לילה- פרי מעדן ארטיק קרח.

הגובה שלי 153 ומשקלי הוא 61.5

אלמוני
    לא פעיל

דבר ראשון,את נורמאלית?! קילו וחצי! מה את רוצה? הקצב המומלץ הוא עד 500 גרם לשבוע…עד…וזה מה שעשית! מדהים. הלוואי עליי. אני ב3 השבועות האחרונים עליתי 600 גרם. שנתחלף?

בכלליות- לא רשמת כמויות. זו בעיה.
    מה זה מעט חלב? זה מדוד עד כוס 1% ליום או לפי העין? איזה אחוז שומן? כמה גרם חזה עוף? איזה גודל התפוח אדמה? צריך קטן ולא בינוני.

מים- כמה את שותה? זה עושה פלאים

צהריים-חסרה לך מנת שומן בריאה! את לא יכולה בדרך קבע להחשיב את האוכל כמנת שומן.זה מתאים רק לאירועים חריגים. או שתבשלי במיוחד לעצמך או שיתחשבו וייסעו לך בבית. את צריכה מנת שומן מזינה.

ביניים שנייה-
    איפה שני המרכיבים?! חטיף אנרגיה ו?
    נס עם מעט חלב זה לא מנת חלבון בטוח…

א.ערב- את חורגת בחצי מנת חלבון גבינה. ביצה-חלבון גבינה, 2 כפות גבינה-חלבון גבינה.
    צריכה לאכול אחת עם החביתה. למה את מחשיבה את המנת שומן בחביתה? את מטגנת אותה עם כפית שלמה של שמן? למה לא ספריי?

בכלליות חשובים גם איכות וטיב המזון שלנו,אין לך בכללמנוץ שומן בריאות. לא בריא לוותר עליהם ולהסתיר אותן במאכלים.

ארוחת לילה- למה עם סלש? צריך גם פרי וגם חלבון גבינה. איזה ארטיק קרח? הוא בנוסף לחלבון? כי הוא לא תחליף..

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל במנת ביניים חסר לך פרי, בארוחת לילה זה חלבון + פרי. הנתונים שלך ממש תואמים לשלי. אני מלבד השבוע הראשון שהתחלתי שירדתי קילו תשע מאות היו לי ירידות קטנות של 200 גר' 300 גר' וגם עצירה של שבועיים שלא ירדתי. אין ספק שזה מבאס אבל בינתיים לאחר חודשיים וחצי ירדתי 5 קילו עם כל הירידות הקטנות. וגם המנחה בדקה את מה שאני אוכלת ואמרה שהיא לא רואה בעיה. להפך אולי הייתי אוכלת פחות מידי. ואז התחלתי גם לגוון בארוחות כי הייתי אוכלת כל יום כמעט אותו הדבר. אל תתייאשי אם תדייקי ותשתי מים אין סיבה שלא תיראי תוצאות. המון בהצלחהואנחנו כאן בשבילך :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות