חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כל שבוע המגמה של ירידה וכל שבוע אייכשהו זה מתחרבש.

מודדת ירידה משישי לשישי אבל כל הזמן סביב אותו חצי קילו

כל כך מתוסכלת
    מיואשת

כל כך מקפידה על התפריט שלי
    כל כך מקפידה לעשות ספורט. והרבה. המון.

כאילו… בשביל מה?
    אם לא יורדת….

אני יודעת את התשובה. קודם כל, כדי לא לעלות.
    ספורט זה בריא. התזונה שלי גם בריאה.

עדיין … מתוסכלת כל כך!!

אלמוני
    לא פעיל

אולי הגיע הזמן להפסיק להיאבק בקילו למטה??

אני לא זוכרת בדיוק מה המשקל והגובה שלך, אבל זוכרת שסובב איפשהו סביב ה-50, ושהמשקל נשמע על פניו די תקין…

מרגיש לי כאילו המשקל והקילו הזה שאת מנסה להוריד מתסכל ומנהל אותך, ופשוט חבל.
    בחיי שאני לא מכירה אותך אבל חושבת על כל האנרגיות שאת מוציאה לטובת המאבק הזה, לא חבל ?!

אלמוני
    לא פעיל

את יורדת כל הזמן חצי קילו או שאת כל הזמן נשארת סביב אותו חצי קילו?
    והבשביל מה – את ענית לעצמך מצויין.
    כמה עוד חסר לך ליעד?
    איך את מבחינת ה-BMI?

אלמוני
    לא פעיל

ואת לא בהאזנה.
    כן, אני מתכוונת לגוף שלך.
    כבר שנה שאת רצה, מתעמלת (ונותנת לכולנו השראה. הנה, התחלתי לרוץ בגללך/בזכותך.. :צוחק: )
    ומה אומר המשקל? נאדה!
    שתי אפשרויות עומדות לפנייך:
    א. להמשיך לעשות את מה שאת עושה ולא לראות תוצאות (שאת רוצה)ולהתבאס.
    ב. להמשיך לעשות את מה שאת עושה ולא לראות תוצאות (שאת רוצה) ולומר: “נכון, אני רוצה להוריד עוד קילו, אבל אם הגוף שלי מסרב להורידו, למרות שאני סופר פעילה, אז אולי כדאי שאסתכל אחרת על הדברים?
    לפי הנתונים שלך את במשקל תקין (ותפסיקי להתווכח עם זה) ואת נראית שגעון. לא אחת כתבת שאומרים לך שאת נראית מצויין ולא מבינים למה את מתעסקת במשקל. אנחנו יכולים להבין ולהתחבר.
    את מזכירה לי את החידה: “מה עושה פולניה שקמה בבוקר עם מצב רוח טוב? מחכה שזה יעבור לה…”.
    די לחכות לשקילה של הבוקר כדי להתבאס. החיים קצרים מכדי לקום בבוקר, כל בוקר, ולהיות לא מרוצה.
    עוד לא הפעלתי אף אחד בפורום, אבל במקרה שלך אני מרשה לעצמי:
    מבקשת שתבצעי שתי משימות:
    א. עזבי הכל, גשי למראה, הורידי את הבגדים ותשארי רק עם תחתונים וחזיה. הביטי בעצמך. נכון -יתכן ויש צלוליטיס פה, ומשהו נפול שם. גם לבר רפאלי נופלים דברים והפוטושופ ב”לאשה” משפץ לה, גוזר לה, מסיר שערות סוררות ומרים לה את מה שנופל. כוח המשיכה עובד גם על נשים מהממות.
    לשמחתי הרבה, אנחנו לא חיות על COVER של מגזין.
    בגוף יש פגמים. זה היופי שבו.
    תתחילי לאהוב את עצמך, את גופך, את חוסר המושלמות הזאת. זה מה שהופך אותך – עפרי – למיוחדת כל כך, דווקא כי את לא מושלמת!
    ב. גשי לארון במטבח. הוציאי קילו סוכר. החזיקי אותו בידייך ואמרי לעצמך: “זה מה שמפריד ביני לבין האושר? בגלל קילו קטן ועלוב אני מתוסכלת?”
    קצת פרופורציות.
    קצת אהבה עצמית.
    קצת חמלה.
    מגיע לעפרי.
    איילה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות