חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום נשקלתי אחרי שבשבוע שעבר נכנסתי לשמירה.. באמת ששמרתי.. ואחרי 2 מנות מותרות שלא עלו על 600 קלוריות כל אחת..
    אני עולה על המשקל ורואה לחרדתי שעליתי 1.300!!!
    אוקיי סבבה שתי מנות מותרות אבל זה לא הגיוני שעליתי כל כך הרבה.. אני עוד שניה חוזרת לשלם שוב וזה רק השבוע הראשון!! מה אני אמורה לעשות? אני ממש בדיכאון.. ואני ממש מפחדת מהשקילה הבאה.. וכמובן שהשבוע אני לא מרשה לעצמי 2 מותרות אלא אחת..
    :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

וואו, באמת מוזר.
    במשך השבוע עשית בול תפריט? ואת אומרת שהמנות המותרות לא עלו על 600 כל אחת?
    אם כן – ממליץ לך להתייעץ עם המנחה שלך.

אלמוני
    לא פעיל

לא הגענו לסוף העולם, והמשקל ממש לא קרוב להישבר.
    הרי עד עכשיו התרגל לאכול בצורה מאוד מסויימת ופתאום הוספת לזה כמות נכבדה. יכול להיות שהגוף שלך במן מצור כזה עד שהוא יבין שהכל בסדר, אפשר לשחרר, הוא מקבל את הכמויות שהוא צריך כדי לעמוד במקום.

בכל מקרה אני מסכימה שתתייעצי עם המנחה, אבל קילו 300 זה עדיין לא 2 קילו עליהם תצטרכי לחזור לשלם (אני מקווה שאני זוכרת נכון 🙂 ). בכל מקרה, תמשיכי השבוע כמו שצריך. אני בטוחה שיש פה עניין של איזון. ובאמת תרגעי, תנשמי, תהני קצת מהחופש הזה שהגעת אליו גם אם הוא מרגיש “לא נכון” בשבוע הראשון.

אני כשהתחלתי את התכנית קודם כל העליתי במשקל. ודווקא אכלתי ממש בסדר. הגוף שלנו לא אוהב שינויים ומגיב בהתאם לכל מה שיוצא מגדר הרגיל.

שיהיה בהצלחה! :אוהב: 🙂 :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

תירגעי אור, הכל בסדר.
    זו ממש לא המותרת הנוספת. יש תופעה כזו ואין קשר לכניסתך למשקל שמירה.
    קוראים לתופעה “לגוף חוקים משלו”.
    אל תאשימי את המותרת, יתכן גם שלא היית מדוייקת השבוע כמו בשבועות הקודמים.
    אל תתייחסי כרגע ל”עוד שניה אני צריכה לשלם”. זה ממש לא בית חרושת כלכלי. תתמקדי בתפריט ותראי שיהיה בסדר.
    צריך רק להאמין ולממש :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות