אני רוצה לבשל שווראמה לשבת. כמה אני יכולה(אל תדברו אותי בגרמים-מעל לבינתי) ומהי הדרך הכי טובה לבישול? צליה? מחבת כבדה? חייבת עצות פליזזזזזזזזזזזזזז 😉
זה עולה כלום. תשקיעי בעצמך. אני מטגן בסיר ענק המון בצל בכף שמן, מוסיף כמון וכורכום, ואז מוסיף קוביות קטנטנות של הודו נקבה. יוצא פיצוץ.
דיברתי על חששות לקראת שישי שבת :מאושר:
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך