חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ירדתי אצל חלי 12 קילו לחתונה אני 10 חודשים אחרי ועליתי לפחות 15 קילו!!! ואני מתה לחזור מתה מתה אני קצת מתביישת וגם מפחדת… אני קוראת את כל החוויות ומקנאה שאתם כבר בתהליך ואני לא… צריכה להתחיל הכל מחדש…

אלמוני
    לא פעיל

אם קיים אצלך הרצון, אז כנראה גם את כבר נמצאת בתוך איזשהו תהליך. יכול להיות שבינתיים הוא רק במחשבה, אבל התהליך קיים.

את הבושה והפחד, זרקי לפח.
    את יכולה ומסוגלת לעשות את זה, רק צריכה לרצות.

בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

יקירה תשני בבקשה את המשפט האחרון שלך… צריכה להתחיל הכל מחדש….
    את לא צריכה את רוצה!! מאוד רוצה! מאוד מאוד מאוד…
    זהו… ועכשיו את תצליחי :אוהב:
    זה כל כך קשה כשאת צריכה וכל כך פשוט כשאת רוצה.
    שירן, הניחי לעבר, נכון זה לא פשוט לעזוב ולגלות שכל מה שהשגת יורד (בעצם עולה) לטימיון.
    אבל עכשיו עם מוטיבציה מחודשת ובמלוא המרץ אנחנו מתחילים מחדש. 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אין לך ממה להתבייש ואין לך ממה לפחד פשוט תחזרי לקבוצה!!
    אני מכירה מקרוב את ההרגשה של להצליח לרדת יפה ואחרכך מסיבות כאלה ואחרות להעלות הכל בחזרה ואפילו יותר…קרה גם לי..זה קשה ומאכזב אבל אין מה לעשות צריך פשוט לקום ולהתחיל מחדש!!
    כבר עשית את זה בעבר אז אין ספק שיש בך את הכוחות לעשות את זה שוב ואת יכולה!!!
    בהצלחה ותמשיכי לעדכן..!!

אלמוני
    לא פעיל

אני כבר בשמירה ובגלל סיבות שונות ומשונות ובעיקר תירוצים טיפשיים התחלתי לשחרר קצת את הרסן בחודשים האחרונים. המשכתי להגיד לעצמי שהכל שטויות ואני מכירה ו”אוכלת” את התוכנית כבר בע”פ ואין לי ספק בכלל שאני יכולה להמשיך ולהצליח גם בלי להגיע לקבוצה. אכלתי הרבה שטויות ובעיקר לא מסודר כי הרי אני כבר בשמירה אז אני יכולה קצת לשחרר. בגלל שהרגשתי לא טוב עם האכילה הזאת זה גרם לי להרגיש לא טוב מבחינה נפשית. התבאסתי לקום בבוקר להתלבש כי הרגשתי ממש מאוכזבת מעצמי ולמרות הכל לא הצלחתי לגרור את עצמי לקבוצה רק בגלל הבושה שאני אראה שעליתי. כל שבוע הבטחתי לעצמי שהשבוע אני חוזרת לעצמי וכל שבוע נפלתי מחדש וויתרתי על הקבוצה כי לא רציתי לבוא בהרגשה מובסת. השבוע כבר לא ויתרתי וחזרתי למרות הידיעה שעליתי, כי רציתי לשים לזה סוף. סוף להרגשה הנוראית הזאת, סוף לחוסר שליטה, סוף למעגל השלילי שהכנסתי את עצמי אליו. אחרי שהלכתי וקיבלתי את הכוחות מהקבוצה ובעיקר מהמדריכה ה-מ-ד-ה-י-מ-ה שלי, הבנתי שחזרתי הביתה. הבנתי שהתירוצים האלו לעצמי והבושה הטיפשית הזאת לא עוזרים לאף אחד. תלכי, תתמודדי עם הגולם הטיפשי הזה ותחזרי לתהליך בכייף ובכוחות מחודשים, אי אפשר להחליף את הרגשת האושר של השליטה בשום דבר אחר, מבטיחה!!!
    אז יאללה, לכי, תאספי את עצמך, תתמודדי עם המספר שמנהל אותך ותמשיכי הלאה. עדכני אותנו איך היה ואין לי ספק בכלל שתצליחי. אני מאמינה בך, ואת?!?!

אלמוני
    לא פעיל

שלום שירן. היתה לך מטרה להיות כלה יפה ועשית את זה. מגיע לך כללללל הפרגון על זה, כי לפעמים בלהט ההכנות לחתונה נכנסים המון מתחים ומקשים. היום את באה ממקום יותר בוגר. היום יש לך הזדמנות לעשות את זה בלי דד-ליין מטורף , יותר רגוע וללכת לשינוי אמיתי ועמוק. לכי על זה! בהצלחה :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות