חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לילה טוב לכולם אני חייבת לשטף אתכם במה שאני עוברת בתקופה האחרונה אני כבר בשמירה כמעט שנתיים היה לי תקופה לפני שנה ששקלתי 4 קג מתחת לשמירה וכל כך ההיתי מאושרת משאיך שאני נראית ההיתי זוהרת קונה בגדים ומרוצה ממההשג הקיים היה לי רעל בעניים לא עיניין אותי כלום רק אני והמשקל שלי היום שנה אחרי אני 4 קג יותר לא מצליחה לשכפל את ההצלחה שהיתה פעם את הכוח רצון ההיתי כל כך בזה שלא עיניין אותי כלום אני כבר לא להלכתי להישקל שבועיים ומחר הים של השקילה שלי והחרדות וההיתחמקיות מתחילות לחלחל בגופי כל בוקר אני קמה עם שיר חדש בלב מתחילה כמו שצריך ואז מגיע איזה משהו ששובר בתקופה ההיא לא היה דבר כזה ההיתי כל כך באפוריה שאוכל לא עיניין אותי אני יודעת שאני כבר לא שמנה אבל אהבתי את עצמי איך ששהיתי וקשה ליראות את המיכנסיים מידה 38 עולים אבל צמודים עליי זה כל כך קשה יושבת אני פה וחושבת איפה היתה טעותי ולא מצליחה להבין אני רוצה לחזור לאפוריה הממכרת אבל כניראה שרצון זה לא מספיק אני מכירה כבר הכל את כל התפריטים הכל כבר בראש טבוע אבל משהו היתפקשש עיזרו לי בבקשה להחזיר את שמחת החיים שהיתה כי זה משפיע עליי בכל התחומים בחיים אני מרגישה אכזבה מעצמי וזה כואב סליחה על עודף המילים אבל ההיתי צריכה להוציא את זה

תודה לכם שאתם פה להקשיב…..

אלמוני
    לא פעיל

היי הילוש ..
    ראשית אני לא בדיוק מבינה למה את מתגעגעת ??
    לפי מה שכתבת את עדיין במשקל שמירה , זה שירדת מתחת לשמירה 4 קג” זה לא אומר שזה בסדר !
    אני תמיד אומרת שלפעמים אנחנו יורדים מתחת למשקל שמירה , אבל זה לא אומר שאנחנו יכולים להישאר שם .
    הגוף שלנו לא יכול להיות מתחת לשמירה ואחרי תקופה הגוף מחזיר לעצמו את כל מה שהוא צריך !!
    הצעתי אלייך היא : .
    1.להנות מהקיים !
    2.להתחיל ליךך ולהנות מכל קג” שירד !
    3. לחייך !
    4.לנהל רישום !
    5. לשתות מים ,
    6. לא לעבוד לפי הראש !
    7. להוציא תמונה מהימים השמנים ולהיזכר איך היית לפני !
    בהצלחה חלי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות