חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כתבתי כאן שאני מתחילה לשנן לעצמי משפטים מחזקים לקראת פורים…
    אז זה לא עזר ונפלתי בגדול :עצוב: :עצוב:
    נשנשתי מלא שטויות ושוקולדים, עד שלא היה בי כח לחזור בי…
    להפתעתי נשקלתי ו…ירדתי 700 גרם.. (כנראה בגלל המחזור תמיד אחר כך יש ירידה יפה)
    אך בכל זאת עדיין מתוסכלת מהנפילה… איך נפלתי ככה איך?
    מה חשבתי לעצמי?? :המום:
    קשה לי לחזור במאה אחוז לתכנית בגלל הפחד שלי ליפול שוב ולאכזב את עצמי מחדש…
    :סחרחורת:
    עצות? זריקות עידוד?

אלמוני
    לא פעיל

זה הזמן לתת לעצמך הזדמנות לעצור את הנפילה הזו.
    הזמן לתת לעצמך מתנה.
    זה בדיוק הזמן. כי בעוד שבוע או שבועיים יהיה קשה לאזור מוטיבציה וכוחות אחרי שתשמיני קילו או שניים.
    אגב, כשהצטרפתי לתכנית, אמרתי למנחה “כ”כ הרבה פעמים נפלתי ונכשלתי. למה שהפעם זה יעבוד?!”. נסים הנפלא ענה שאיך שאני רואה את המציאות במוחי, כך היא תראה. בכל תחום בחיים. זה יעבוד אם תאמיני. ותאמיני לי שלפני שבוע לא האמנתי לעצמי ולהבטחות שלי. כ”כ הרבה פעמים לא עמדתי בהן. אבל כל יום עומד בפני עצמו, תחליטי שרק היום את עומדת בתכנית. ואז יצטרף עוד יום ועוד יום והאמונה בעצמך רק תגדל.
    בהצלחה !
    ותעדכני, יקירה.

אלמוני
    לא פעיל

היוש, אין מה להתבייש !! זה תהליך , תהליך שינוי הרגלי אכילה, שינוי עצמי, אהבה עצמית, אמונה עצמית!!!
    אי אפשר ביום אחד לשנות את הדברים.
    נפלת היום, לא נורא! מחר תפלי פחות!
    מה שחשוב זה לעשות שינוי בראש!!
    כמו שכתבה לך “בכל-הכח” -חשיבה חיובית זה דבר ראשון. תחשיבי על הדברים הטובים , חיוביים אחרת זה לא עובד!!
    אני כל ערב שהייתי הולכת לישון דימיינתי איך אני אראה , מה ארגיש, איזה בגדים אוכל לקנות, איך אלך לים בביקיני בגיל 45!!!
    מכן מגיעה המוטיבציה והכוח להתחיל יום מחדש .
    אבל גם צריך הרבה עשייה.
    ארוחות עשירות ומגוונות, שתיית מים, פעילות גופנית.
    ועוד טיפ שלקחתי מהמנחה שלי והוא מלווה אותי כל הזמן , אני 3 שנים בתוכנית. החור של 10 שניות. כל פעם לפני שאת רוצה לגנוב משהוא שלא מתוכנן תעצרי ל 10 שניות ותחשיבי האם את באת רוצה וצריכה את זה? האם זה שווה לך? מה יצא לך מזה?
    בהצלחה!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות