היי לכולם.. הודעה שנייה שלי בפורום. ממש אתמול כתבתי כמה רע לי שאני לא מצליחה להתחיל ולא מרוצה ממשקלי הגבוה והנה התמלאתי מוטיבציה (תודה שן שן)ועם קצת התארגנות ורצון נדמה לי שגם אני אהיה בדרך הנכונה להצליח לרזות..
היות ונדמה לי שאבקר הרבה כאן בפורום ובאתר, רואה לנכון להציג את עצמי.
שמי שירן בת 26 וחצי מהצפון. יש לי תינוקת בת שנה וחודשיים ואת רוב משקלי העודף עליתי לאחר הלידה עם הקושי של הישיבה בבית ולהיות כל היום סביב התינוקת.
הגיע הזמן לפנות זמן גם לעצמי ואני מקווה שאצליח לעשות כן… מתחילה רשמית ממחר!
הקניות בדרך ומחברת רישום כבר ארגנתי.. ואודה למי שיענה על שאלותי בפורום המקצועי..
שמחה להיות חלק מכם,
בהצלחה לכולם!
ומניסיון – הקניות הראשונות האלה לדיאטה יוצרות הרבה מחויבות! כי מה לעשות? כל דבר שכתוב עליו “דיאט”, עושה דיאטה גם לארנק… ואחרי שהוצאת את הסכום הזה (ומה בסך הכל קנית? אוכל ציפורים בצורת פריכיות לעצמך בלבד?! ומה עם אוכל לתינוקת ולבן-הזוג?) כבר תרגישי יותר בתוך התהליך!
רק אל תקני בכמויות, בבית תבדקי את המוצרים – מה טעים לך ומה לא מתאים בשגרת היום שלך..
ברוכה הבאה!
קודם כל החלטה נבונה. ויפה שאת מתארגנת, אהבתי את זה שאת בכיוון של לדאוג לעצמך ואני רק אוסיף שעם התוכנית את תלמדי שלא רק שתדאגי לעצמך אלא רצוי שקודם תדאגי לעצמך, את ראשונה את החשובה כאן. ועם רצון כמו שיש לך, מאחלת לך הצלחה. ואנחנו כאן