- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
03/08/2014 בשעה 10:18 #138433אלמונילא פעיל
בוקר לא קל… לפעמים אני חושבת לעצמי שאולי אני מתעסקת בכאלה שטויות והלוואי שהצרות שלי היו הצרות של כל המשפחות האומללות האלה שאיבדו את הדבר הכי יקר להן :עצוב:
ובמעבר חד…
מאז שחזרתי מחו”ל אני פשוט לא מצליחה להתאפס. הרגשתי שהכוחות שלי אזלו ושאני חייבת למצוא מקור כוח אחר שייתן לי אנרגיות וידחוף אותי להמשיך. אז חזרתי לקבוצה, אחרי חצי שנה של עבודה בבית. התרגשתי מאוד לחזור ברמה כזו שכולי רעדתי, לא צחוק!
אבל… לצערי או לא לצערי, אני מבינה עכשיו שהכוח גם לא נמצא שם… עבר עליי סופ”ש עם ים חריגות. שוקולדים, עוגות וכל מה שבא ליד…
אני מבינה שכדי לחזור לתלם אני צריכה לחפש את הכוח בי. רק בי. לנסות ולחפש שוב את הרצון, המוטיבציה.. אם אני לא אמצא את כל זה בעצמי, הקבוצה לא תעזור לי הרבה
חבל לי כל כך להפסיד ולוותר על ההישג האדיר של 30 ק”ג פחות. ודווקא בישורת האחרונה להרים ידיים? דווקא ב5-6 ק”ג האחרונים? לא יקרה :כועס:
אני בוחרת היום להרים את עצמי (שוב!) ולעשות את ה100% שלי, גם אם זה לא 100% של התכנית
אני לא יודעת מה המשקל שלי כרגע או כמה עליתי, את זה אדע מחר בשקילה אבל כשאדע אני רוצה להתחייב למשקל מסויים עד לראש השנה. כשאני מציבה יעדים קטנים כאלה זה עוזר לי המון.
שיהיה יום שקט ורגוע… :אוהב:12/04/2019 בשעה 13:05 #138434אלמונילא פעילמבינה אותף מאוד RG1 ובטוחה שתחזרי לשליטה. התקופה האחרונה היא מאוד קשה רגשית לכולנו. מאז חטיפת הילדים נראה כי ארוע רודף ארוע. המון בהצלחה ונשמח לשמוע עדכונים.
12/04/2019 בשעה 13:05 #138435אלמונילא פעיליאללה, הכי קטן עלייך. ואין ברירה – הכח באמת חייב לבוא ממך, כי זה לא שתלכי לקבוצה אבל בבית תאכלי מה שבראש שלך. אין מה לעשות. זה לכל החיים ההתחייבות שלך לעצמך. אני אפילו לא מדברת על הקבוצה. ועבדת כל כך קשה להגיע לאיפה שאת! זה ממש פינאטס בשבילך להגיע לקצה של הישורת הזאת!
ואחרי זה פעמיים מותרת בשבוע! 🙂 תחשבי איזה כיף זה באמת יהיה בחגים הצמודים האלה :מאושר:
12/04/2019 בשעה 13:05 #138436אלמונילא פעילבדיוק איפה שאני הייתי לפני חודשיים.
טסתי לשבוע וחזרתי בסוף מאי. אח”כ הייתה לי יומולדת, אח”כ היה שבועות.
אח”כ התחלתי עבודה חדשה ששינתה לחלוטין את השגרה שלי.עד כאן נשמע סבבה?
יופי. רק שהכל תירוצים.תנסי לאסוף את עצמך. אל תיכנסי לדכאונות כי לא זה מה שיעזור.
לי לקח חודשיים וחצי לאסוף את עצמי וזה עלה לי בארבעה קילו.
אני מקווה שלך זה יקח פחות.
אל תשכחי את האוברול של ראש השנה.
שום שוקולד לא באמת שווה את זה.
את הים של שוקולד ועוגות, תהפכי לים של ירקות חינמיים.מחכה לעדכון שלך מחר.
:אוהב:12/04/2019 בשעה 13:05 #138437אלמונילא פעילברוכה השבה
ברוכה השווה
הכי טוב קבוצה… כבר דיברנו על זה :שמח2:
ועכשיו בכל הכוח, כמו שאת יודעת.
עוד מעט נפתח שירשור יעדים לראש השנה כאן בפורום…12/04/2019 בשעה 13:05 #138438אלמונילא פעילירדתי 900 גרם :לאמבין:
מה קורה פה? חרגתי כמו לא יודעת מה… מקווה מאוד שזה לא יתנקם בי שבוע הבא :סחרחורת:היום עבר מעולה וככה הולך להיות גם כל השבוע!
מתכננת להכין למותרת טארט שוקולד יאמי יאמי :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.