חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הימים האחרונים לא פשוטים עבורי. לפני כמה ימים עברתי בדיקה כלשהי שאני פוחדת מאוד לתוצאות שלה ובנוסף לזה אני חולה כבר 3-4 ימים. גרון וגוף שכואבים בלי הפסקה..
    כל זה מביא אותי לאכילות רגשיות. הגוף מחפש נחמה כלשהי וזה בסדר.. לראשונה אני באמת יכולה להבין את הצורך שלי בזה.
    היו הרבה חריגות והחלטתי לוותר על המנה המותרת. אני לא עושה את זה בד”כ אבל הפעם אני באמת לא חושבת שמגיע לי עוד “פרס”.
    חייבת לומר שרגע לפני שאני מגיעה למשקל יעד- קשה לי מאוד. זו הנקודה הכי קשה בתהליך מבחינתי. קשה לי להתגבר עליה וקשה לי לעקוף אותה.. אני צריכה לזכור שזה רק עוד פוש אחרון
    איכשהו אני מאמינה שהשמירה תהיה יותר קלה בשבילי, למרות כל מה שאומרים. 2 מותרות זה חלום ועם התפריט אני ממש לא סובלת. מה יכול להיות רע?

יאללה. ראש השנה. 2 ק”ג פחות. אני עושה את זה!
    רק בריאות :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ותסלחי לעצמך על החריגות,זה קורה. אנחנו בני אדם…
    ובתור אחת שהייתה פעמיים קרובה למשקל יעד[ופעם אחת כבר הגעתי אליו! :סחרחורת: ] זה מאוד קשה.. הקילואים האחרונים.. ודווקא אז היה לי מאוד קשה כבר להקפיד על התוכנית,כאילו הגוף נהיה רעב. בדיעבד אני כועסת על עצמי שלא שמרתי …אבל בגלל זה אני מתחילה בפעם השלישית והפעם בתקווה לא לתת לעצמי לעלות! אז אני מבינה אותך. ובאמת תנסי לעודד את עצמך ולהגיד לעצמך “יאללה,רק עוד קצת… ואני אגיע לשמירה…2 מותרות,תפריט שאני רגילה אליו,מה רע באמת?!”

שיהיה לך מלא בהצלחה 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות