- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
16/03/2010 בשעה 23:08 #125987אלמונילא פעיל
נכנסתי לפורום המקסים הזה ופתאום יש לי מצב רוח לשתף אתכם במצבי בהתליך:)
מי שלא יודע אני בתהליך ההרזיה בדיוק היום סגרתי שבועיים. הולך לי כל כך טוב שאף פעם לא יכולתי לדמיין.. באמת.. כי תמיד זה היה סבל בשבילי.. וספרינטים למקרר וחזרה וחוזר חלילה.. ובסוף נופלים. זה נורא.. פעם הורדתי ממשקלי 15 קילו והייתי רזה. היום קיבלתי את ה15 האלה בחזרה פלוס עוד 12 קילו בנוסף, אל תעשו את הטעות הזאת… אף פעם לא הבנתי את המשמעות של אורח חיים בריא ושל אוכל המורכב מכל אבות המזון החיוניים לגופינו.. ורק עכשיו למרות שאני רק שבועיים בתכנית. אני מבינה למה זה חשוב. השובע הזה שאני מרגישה.. אני פשוט לא יכולה ליפול יותר.
אז בטח כמו שכמה מכם יודעים לפני שבוע הייתי במצב לא טוב עם כאבי קיבה נוראיים לא יכולתי לאכול כמה ימים.. אכלתי אבל בקושי. לא לפי התפריט.. לפחות הקפדתי פחות או יותר על הקלוריות. לא חשוב.. זה עבר ואני מרגישה מעולה.
עד כה סגרתי בשבועיים ירידה של 3 קילו בערך. שאין יותר טוב מזה ואני מאוד שמחה מההרגשה הכללית. למרות שזה 3 קילו קיבלתי כבר מחמאות מאבא אמא מהחבר ומהרכזת בבית ספרי… טוב אולי הם קצת משוחדים חח סתם.. הם באמת התכוונו.אני מרגישה קלילה יותר.. וטוב לי.. מאוד מקווה שהירידה הזאת תמשיך ככה כי אני בן אדם טיפש שמתייאש בקלות.. אבל לא חשוב. הפעם זה לא יקרה. הפעם שום דבר לא ישבור אותי כי יש לי מטרה.ועד שלא אגיע אליה,לעולם לא ארגע.
אני מנסה להיות פחות אובססיבית לאוכל. זאת אומרת להפסיק לחשוב על השעות על הכמויות. על המשקל על הירידות. אני עובדת על זה שזה יבוא לי אוטומטית כי קשה לי להיות עסוקה בזה כל היום כי יש לי בגרויות מאוד חשובות על הראש,רישיון ולא מעט בקיצור. אני בטוחה שזה עניין שרוב הבנות פה,אם לא כולן, מזדהות.טוב עכשיו משהו קצת אחר.. חח
אתן יודעות. אני שוקלת במשקל שהוא די קרוב למספר של 3 מספרים.. ואני בחיים שלי לא הרגשתי ככה. אני אומרת לכן בכנות בלי להתרברב חס וחלילה.. תמיד נחשבתי(לא רק בעיני עצמי) כבחורה מאוד מושכת יפה. ולמרות שאני מלאה. ורוב החיים הייתי מלאה. היו בי דברים מושכים… בעיקר הפנים החזה והרגליים.. כן הרגליים.חחח מוזר אבל זה ככה.הרגליים שלי תמיד היו רזות לא משנה כמה השמנתי ויכולתי להרשות לעצמי ללבוש חצאיות מיני מכל הבדים והצורות. לפעמים זה נראה לי קצת לא פרופורציונאלי ביחס לפלג גופי העליון אבל בכל מקרה… הראיתי את מה שיפה.
תודה למי שקרא. חח נפלתי עליכן ככה באמצע בחיים עם הסיפור הזה.
שיהיה לכולנו בהצלחה שונגיע למטרותינו ונשיג את כל משאלות לבינו:)
יישר כוח!12/04/2019 בשעה 8:35 #125990אלמונילא פעילהיי מיה. כל כך התרגשתי לקרוא אותך היום.. אני זוכרת את ההודעות שלך לפני שבועיים ועכשיו את בנאדם חדש.. הגישה שלך אחרת, חיובית ומלאה באופטימיות!!
אני כל כך רואה אותך מגיעה לאן שאת רוצה להגיע ואני גאה בך 🙂
אני מאוד מזדהה עם העניין הזה של הייאוש – הוא מגיע כל פעם מחדש – אבל עדיף לא לתת לו להכנס כי כשהוא בא הוא ממאן לעזוב.
חשוב להעריך את הדברים הטובים שבנו..התחברתי לקטע האחרון…
אני באמת שמחה לקרוא כזה שיתוף חיובי על הבוקר, ישר כוח!!
כל הכבוד 🙂 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.