- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
11/09/2012 בשעה 13:30 #208982אלמונילא פעיל
חלי יקרה ומקסימה! את כל הפוסטים שלי אני מפנה אלייך ולכל המשפחה המורחבת כשיתוף…וזאת כדי לחזק ולהתחזק…זה התחיל באתר בתגובות לאחרים והמשיך כפוסטים משלי שלאור התגובות עודדוני לתת ההצצה פנימית אל עולמי ומי חלם אז על פרסום תמונות…זה המשיך בזה שפתחתי פייס כדי להיות מחוברת אלייך…והשאר הסטוריה….בכל פוסט אני משגרת אלייך תודה…אך הפעם אני פונה רק אלייך אשה נפלאה ורוצה לומר לך תתתתתתווווווווווודדדדדדדדדדדדדדההההההההה עעעעעעעעעעעעננננננננננקקקקקקקקקקקקיייייייייתתתתתתתתת לאשה הההההעעעעעענננננננקקקקקקקייייייייתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!! על שהפכת את הצלחתך האישית לנחלת הכלל ופצחת את אשנבך לכל החפץ להציץ ופתחת צוהר לעולם פנימי של כ”כ הרבה אנשים. רבות הדיאטות ורבים המכונים אך אף אחד לא השכיל להגדיל כמוך…אני לא מכירה שום אירגון או חברה בסדר גודל כשלך(ולא קשור רק לדיאטה או לאורח חיים)שהעומד בראש הפירמידה כ”כ מחובר עונה אישית ומתייחס לא רק למשתתפי התכנית והקבוצות ופותח את מרכולתו בפני כל העולם!!!!!!!!!! לקרוא אותך,את איה את אורנה ללמוד להחכים ולהשכיל ולקב
ל המון!!!!!!!!
בדוגמא האישית שלך ושל כל הצוות שלך בחמימות ובאנרגיות שלכם את יצרת משהו ענק שאני לא בטוחה שאת עצמך מודעת לו…ואין לו שום אח וריע בעולם!!!!!!!אין שום מקום אחר בעולם שאנשים מכל קצוות תבל יוצרים קשרים כ”כ אישיים ואוהבים ורוצים כ”כ לעזור אחד לשני ואני מזכירה ללא היכרות בכלל…את חיברת בין אנשים ויצרת קשרים אישיים עד כדי כך שאנשים הרגישו צורך להפגש והפכו לחברים…את יצרת משפחה אמיתית….עד כדי כך שפקד אסון את חברתנו ריקי היקרה,אנשים שלא מכירים ממקומות שונים בארץ היגיעו לניחום אבלים ואלה ששלא היגיעו התקשרו להתנצל לעודד ולהשתתף מתוך הזדהות אמיתית….כשאני מספרת למקורבים אלי עד כמה עמוק ואוהב הקשר כאן הם מתקשים להאמין…הפכת את התכנית שלך למפעל חיים שנותן חיים חדשים לכ”כ הרבה אנשים מפעל חיים שהוא מפעל ענק שלפי דעתי מגיע לך לקבל עליו פרס ישראל!!! אין הרבה מפעלים שמגשרים ומחברים כזה מגוון רחב של אוכלוסיות בארץ מנער ועד זקן,גברים ונשים, דתיים חילוניים וחרדים, עולים וותיקים,יהודים ושאינם יהודים וכדו'… בכ”כ הרבה אהבת חינם מה שעמינו לא השתפע בו…קשר גשר ואהבה בין כ”כ הרבה אנשים ואני מדגישה גם כאלה שלא משתייכים לקבוצות ותמיד מקבלים מענה ומתקבלים בברכה!!!ביהדות ידוע כמה חשוב הקשר בין אדם לחברו ובמשפחה שאת הקמת זה דבר שהוא אות ומופת לרבים ורק על זה מובטח לך מקום בעולם הבא בגן עדן כמובן!!!!
אז על כל זאת ועוד…תודה אישית ממני ואין לי ספק שכולם חותמים על פוסט זה לכן אני מרשה להגיד בשמי ובשם כוווווללללללםםםםםם תודה ענקית לך לצוות ולבורא עולם שזיכנו בך!!!!!!! אשריי שזכיתי!!!!!!אשרינו שזכינו!!!!!!!! אוהבת מכל לב
רחלי:אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
14/04/2019 בשעה 4:40 #208984אלמונילא פעילוכל מילה בסלע.
חלי היא באמת אישה גדולה ואגדה.שתהיה שנה טובה ונפלאה לכולנו!!!
עם שפע של אהבת חינם…. :אוהב: :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.