חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה, לפעמים…אנחנו יכולים להיות הכי מחוננים בעולם ולגוף יש כללים משלו… 😉
    אז אתמול, הגולם ממש לא אהב אותי :מבולבל: למרות ההקפדה והתיקתוק כל השבוע… :מאושר:
    מה זה לא אהב אותי????זה אומר עליה של ….תבטיחו שלא תיפלו מהכסא… 😉
    1.700 ק”ג… :המום: :המום: :המום:
    הוא פשוט לא שם על הצעידות פעמיים ביום מוקדם בבוקר ומאוחר בערב/לילה… 😉
    לא התחשב בכל ההשקעה בעוגות חלי המדהימות שיצאו לי 🙂
    ולא בתבשילי ומעדני הירקות, וגם לא בשתיה המוקפדת, ובימים המדוגמים שהיו לי…. 😉
    לומר את האמת…זה הימם אותי בשניה הראשונה על המשקל…. :המום:
    אבל…בדיעבד… יש סיבות הורמונליות…חוסר שעות שינה מטורפות בלילות שקדמו לשקילה…ושתיתי כליטר סמוך לשקילה למרות שברור לי שלא עושים זאת…
    ויש אלפי סיבות אך אני לא מחפשת אותן…כי…. 🙂
    וזו הסיבה האמיתית שאני משתפת…. :אוהב:
    אני יודעת שאני בסדר גמור… :מאושר: אז אני לא מתרגשת, וכמו בשבועות שאכלתי יותר גבינה ,אורז,וחתיכה נוספת בארוחת הביניים מעוגת חלי הטעימה…והמשקל חייך אלי :שמח1: אז… לא חיפשתי למה????? וגם עכשיו אני לא מחפשת הסברים… כי ברור לי שלא אמצא!
    וזה יוביל לתסכול ולמקום לא טוב…מה שכן ברור לי שאני נמצאת במקום שזה לא יפיל אותי…אני כבר לא שם…במקום ההוא שאם כבר עליתי…זה לא פייר…אז אתנחם ב…(כל אחד יוסיף ככל העולה בראשו השמן 😉 )…אני ממש לא שם!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    אני שועטת קדימה…ממשיכה להקפיד…ממשיכה לצעוד במרץ עם הזריחה ליום חדש ועם רדת הלילה לסופו של יום בסימון וי ענק!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    ממשיכה לערוך רישום ביומן האכילה שלי(מה שאני עושה מתחילת התהליך…וכבר יש לי ספר:):):) 😉 ) ממשיכה לשתות, לבשל ,לאפות, להערך, לאכול ,להנות :אוהב: ולחייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    ולצעוק בגאוה אל מול המראה ולכל העולם יש לי הישג ענק לצידי ה50 ק”ג… :מאושר:
    (שמו לב זה ירד ל50 בחזרה…אך מתחייבת שזה יעלה חזרה ל52) 🙂
    והוא…ההישג האמיתי!!! :מאושר: …אורח החיים החדש אותו אימצתי בזכות…
    חלי ממן הגדולה….!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    ובעזרתה האדיבה של איה התומכת :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    אורח חיים שלימדני לא להסתכל על המשקל אלא על כל מה שהישגתי בדרךךךךךך וזה המוןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    ואחד הדברים הנפלאים הוא……אתם משפחה מדהימה אוהבת ותומכת !!!!!!!!!!
    :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    מקוה שפוסט זה יעודד ויחזק את כל מי שרוחו נופלת בעקבות… מעידות ,דריכה במקום או…עליה במשקל…….. :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    אוהבת :אוהב:
    רחלי ו. :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

רחלי אני עוכבת אחרייך המון, נהנית לקרוא את התגובות שלך, את כזו מקסימה, פשוט אין לי מילים!!!!
    הישיג שלך אדיר!!!!!כל הכבוד על השינוי הענק שעשית וזהו שינוי הגדול הראש, במחשבה ובהרגשה ולבסוף במשקל – כי אני מסכימה – העיקר זה הדרך, ההנאה, המחשבה, האופטימיות, הקינות על עצמך – ואת כל כך ישרה ויש לך את כל אלה, זה פשוט מדהים!!!
    אני לומדת ממך המון (פעם כתבת לי לחייך יותר, בכל מצב – זכרתי, אני מודה שלא כל פעם זה יוצא לפועל :מבולבל: , אך אני מאוד משתדלת 🙂 🙂 🙂 )
    בטוחה שתורידי את ה2 ק”ג האלה – במיוחד שאת יודעת את הסיבות (עייפות….)
    רק תבטיחי שתישרארי כאן ותמשיכי להגיב ולעזור ולשטף!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: 🙂 🙂

אלמוני
    לא פעיל

זה כל כך מנחם לדעת שכולם חווים את המשברים האלה של היינו בסדר ובכל זאת לא ירדנו או אפילו עלינו במשקל.ברור לי רחלי שאת במקום אחר היום ממה שהיית לפני 50 ק”ג. אני בטוחה שאת מרגישה הרבה יותר טוב, הרבה יותר קלה והרבה יותר מאושרת וקילו שניים לכאן או לשם לא ישנו את התחושה הזאת.
    אני מאחלת לך הצלחה והמשך הנאה בתהליך.

אלמוני
    לא פעיל

כמה כייף לראות איך 51 ק”ג הם לא העיקר אלא הדרך והתובנות.איזה כייף לראות שאת יוד'עת להסיק מסקנות ולהתקדם קדימה.יכולת לתת יד ל1.700 ק”ג עליה ,יכולת לבחור את המקום של להתבאס ולבוא הביתה ולטחון כאילו אין מחר..
    ואת אישה ענקית שכמותך בחרת בדרך של הסקת מסקנות.בחרת בדרך של וואלה קרה …מחר יום חדש ואני ממשיכה קדימה מתוך אמונה עצמית בעצמי.
    הכי שמחה בעולם שהכרנו…
    אוהבת אותך
    אוסי :אוהב: 🙂

אלמוני
    לא פעיל

ההשקפה הזאת שלך היא ההישג הכי גדול שלך, זה מראה שאת לא תלוייה בדברים חיצוניים כמו מספרים ואת חופשיה מבפנים. והחופש האמיתי הוא להיות בפוקוס, בשליטה, בשמירה על הגוף. ברור שתרדי בחזרה ואת הרי כבר הולכת על דרך המלך!

אלמוני
    לא פעיל

זהו הכתרתי אותך!!
    מכל מה שכתבת צרם לי משפט אחד: “הגולם לא אוהב אותי”… יש מישהו שלא אוהב אותך??
    דוגמא ומופת לכל הפורום! בגלל זה אולי “הוא” גולם… אנחנו מתים עליך.
    שימי לב איך בפוסט אחד חיזקת את שן-שן, ובכלל כמה פידבקים מחבקים קיבלת.
    את מלכה, את! :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

איפה עוד מוצאים אנשים כמוך?!?!
    מזה!??!?!
    מצדיעה לך על הדרך המקסימה לקבל את הדברים ועל החשיבה ששינית בהרבה עמל וכוח.
    אין, לא הייתה ולא תהיה עוד רחלי.

😉 😉 😉

אלמוני
    לא פעיל

את מבינה על מה דיברתי……..50 ק”ג יקירתי את כבר מלכה מבחינתי .
    אני גאה לומר לך…..כול הכבוד!!!!!!!!!!!!!!
    איזו השקפה לקרוא וללמוד….. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

איזה עוצמות יש לך!!!!! לפני 5 שבועות נכנסתי לפורום והייתי פעילה מאוד. החלטתי שאני מדווחת כל יום בסוף היום ומצפה בכליון עיניים לתגובות, אפילו שהדיווחים שלי היו די משעממים כי פשוט היו לי ימים מוצלחים בלי דרמות. 3 שבועות גם ירדתי בהתאם והתרגלתי לזה מהר מאוד. היה לי כאילו מן חוזה כזה שדמינתי. :ph34r: אני :ph34r: עושה תכנית, שותה מים, מגבירה פעילות, מדווחת בפורום וגם מעודדת ומפרגנת הרבה . :ph34r: והמשקל :ph34r: מראה ירידות. לפני שבוע הגעתי לקבוצה שלי בחדווה. אלינור המנחה המחליפה כבר ישבה להתחיל את הסבב,….. היא קמה במיוחד בשבילי לשקול אותי, כי ראתה שזה חשוב לי…… 900 גרם עליה :כועס: :כועס: :כועס: :כועס: :כועס: :כועס: :כועס: :כועס: :כועס: :כועס:
    לא היה גבול לאכזבתי ולהתבאסותי. אמרתי לעצמי שאני סתם פטפטנית – מדברת הרבה וכותבת הרבה, ותכלס – תוצאות כאלה :עצוב: . אלינור הציעה לי לרשום ולהביא לה יומן רישום. אחרי שיצאנו ישבתי עם חברה מהקבוצה שגם עלתה ועודדתי אותה ואת עצמי. הסברתי לה (ולעצמי) שהסכנה הרובצת לפתחנו עכשיו היא שנרפה ידים ונפסיד את השבוע ונמשיך לעלות… ועכשיו יהיה גם מגיע לנו……
    הלכתי הביתה עם דף הרישום, ושוב תקתקתי שבוע. פעילות לא הגברתי כי הייתי חולה יומיים, אבל הקפדתי על האוכל והמים ורשמתי הכל בדף הרישום. היום אני הולכת להשקל עם צפיות נמוכות….

אלמוני
    לא פעיל

אחרי העלייה שלי בשבוע שעבר….. לקרוא את הדברים שקראת באמת מעורר הערצה!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 תודה!

אלמוני
    לא פעיל

המון כוח אני שואבת ממך כל פעם כשאני קוראת את מה שאת כותבת, ומהפעם הזאת על אחת כמה וכמה
    תודה ענקית :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

יש לי היום שקילה אחריי שבוע עם הרבה מעידות, עשיתי 4 פעמים ספורט בשאיפה למזער נקזים. חשבתי לוותר על השקילה היום אבל אז אני פשוט ימשיך עם המעידות אז אני אלך ויתמודד עם התוצאות ואת רחלי את מדהימה!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    איזו חיובית שאת אין דברים כאלה :שמח1: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

רחלי, יש לך חשיבה נהדרת, וכנראה גם מוטיבציה בשמיים. זה הכי חשוב, נכון?
    במהלך ירידה של 25 קילו גם אני חוויתי תנודות במשקל.
    ביום שאחרי ריצה המשקל מראה קילו פחות. לא ישנתי מספיק בלילה, קילו יותר. ושלא לדבר על שירותים כן או לא לפני השקילה.
    בשביל זה בדיוק אני משתמש באפליקציה לאנדרויד שנקראת Libra.
    היא מאפשרת להזין את השקילות ומראה קו מגמה שמחליק את התנודות האלו.
    כך אפשר לראות כמה ב-א-מ-ת אני שוקל

אלמוני
    לא פעיל

עוקבת אחרייך כאן ובפייסבוק של חלי (ראיתי את ההודעה שלך גם שם).

מדהים איך את מקבלת את זה, יישר כוח !

באמת ששבוע אחד לא יכול לקחת את כל מה שכבר יש לך בכיס (זה חתיכת כיס 😉 ). אני גם לא זוכרת אי פעם שראיתי כל כך הרבה תגובות להודעה של מישהו/י פה.

נבחרת המעודדות (והמעודדים) האישית שלך צועקת לך להמשיך קדימה בכל הכוח

:אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

חזרתי אחרי מספר ימים שנעדרתי ומצאתי את הפוסט המרגש שלך – ואני נפעמת מהגישה המפוכחת והבריאה שלך, את לא נופלת למסכנות ולרחמים ויודעת שרק את בכוחותיך העצומים הישגת את שרצית ואת לא תוותרי על זה.אני מעריצה את היכולת שלך להמשיך ולחזק אותנו מן המקום שבו את נמצאת
    היום. אין כמוך! המשיכי לחזק ולהתחזק.
    תודה תודה :אוהב:

מוצגות 15 תגובות – 1 עד 15 (מתוך 18 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות