חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולן!
    כמה דברים:
    1.אם אני נשקלת כל יום בשת בבוקר אבל אין לי אפשרות להישקל באותו היום אז נשקלתי היום זה גם בסדר?
    2.אני במחזור ונשקלתי היום יש לזה השפעה?
    3. בגלל שהמשקל שלי בבית לא עובד אני נשקלת בחדר כושר עם נעלי ספורט זה אומר שאני פחות מהמשקל שרשום לי? למשל אם שם אני 60.45 זה אומר שאני פחות?
    4.רציתי שתדעו שבזכות האתר הלכתי שבוע שעבר לקניות וקניתי מלא דברים בריאים שדחקו לפינה את האוכל הרגיל והלא מזין שלי:
    קורנפלקס קלוגס,הורדתי גבינה לבנה ל5%,קניתי קריספיות,פריכונים,פתית,פריכיות אורז טעימות בטירוף!,יוגורטים,יותר מבחר של פירות(יש לי מזל כי אני מכורה לפירות),אוכלת סלט כל יום פעם אחת מינימום!,מורידה כמויות של אוכל,חטיפי פיטנס.
    הדבר שאני הכי גאה בו:
    אני מאוד אוהבת מתוקים ועוגות ואני מצליחה לבלום את הצורך למתוק אבל לא בקטע של חסימה,למשל הייתה יום הולדת והכינו עוגה ממש טעימה אז לקחתי כפית,או שאני אוכלת חצי עוגייה וכך אני לא מרגישה שאני בדיאטה.
    השבוע היה לי רגע שממש רציתי ארטיק מפוצץ בשוקולד אבל כבר אכלתי את המנה המותרת שלי ועוד עשיתי אימון אירובי אינטנסיבי בבוקר אז לא הייתי מסוגל להרוס אז לקחתי במקום פרי והרגשתי נפלא!
    5.בזכות שינוי הרגלי האכילה שלי וההשתתפות בפורומים הצלחתי לרדת בשבוע הראשון 200 גרם (זה היה שבוע של שתי מסעדות),והשבוע שזה השבוע השני 850 גרם עד עכשיו בשבועיים: קילו!
    אני ממש גאה בעצמי ומודה לכן על התשובות המהירות והטיפים:)
    אני יודעת שזה נראה קצת אבל זו התחלה וגם אני לא נמצאת במשקל התחלתי גבוה(התחלתי 61.3 והיום אני 60.45 הגובה שלי 1.70 ס”מ ואני בת 17 דרך אגב:)
    שתהיה לכולם שבת שלום וסופ”ש כייפי ובריא!
    נ.ב
    סליחה על החפירה אני פשוט בהתלהבות:)

אלמוני
    לא פעיל

היוש!

1.אנחנו בני אדם,לא מכונות,אם נשקלת היום לא קרה כלום:) קחי בחשבון שאולי אולי מחר התוצאה הייתה שונה, לא קריטי!!

2. מחזור חודשי משפיע על כל אחת אחרת,אני יכולה להגיד לך שאני למשל מאוד עולה בזמן מחזור.. קחי את השקילה של היום בערבון מוגבל..

3.נעלי ספורט שוקלות כמובן.. אבל לא נורא, אם את נשקלת קבוע שם-את יכולה לדעת ירידה ודאית..

4. איזה כיף על הקניות! הכי טוב למלא את הבית באוכל בריא ומזין ולא בדברים שיגרמו לנו לנפילות ולקושי..

מלכה על זה שעצרת את עצמך! שווה את הכל.. אני יכולה להגיד לך כעצה ממני שבארוחת לילה תאכלי כחלבון גבינה את הארטיק שוקולד של נסטלה-זה רגע מתוק שלי ביום ומאוד עוזר לי לעצור חשקים..

5.כל הכבוד על הירידה!!! זה מדהים!

שימי לב שלפי הגובה שלך והמשקל-את לחלוטין במשקל תקין! נא לא להגזים…

אלמוני
    לא פעיל

נשקלתי היום שוב בחדר כושר באותם תנאים ההבדל הוא שנגמר לי המחזור ונשקלתי לאחר שבוע בדיוק ואכן התוצאה הייתה שונה!
    59.2:)

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות