חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יש לי שאלה, האם מישהו יודע על פתרון של משקל תקוע? קראתי פה על בלוטת התריס וכאלה.
    יש פה מישהי שמבינה ויכולה לתת עצה טובה?
    אני לא רוצה להתייאש ואני מנסה כל שבוע מחדש.
    אני שוקלת 63 גובה 164, כבר חודשיים בתוכנית.
    מקפידה על התוכנית, עורכת רישום,שותה מלא מים ומתאמנת.
    אולי הבעיה היא רפואית? מה לעשות?
    חייבת עצה!!

אלמוני
    לא פעיל

משקל יכול להתקע מסיבות שונות.
    אחת מהסיבות יכולה להיות בעיה בבלוטת התריס, אך כדי לדעת בוודאות שיש בעיה כזו, עלייך לעבור בדיקות שיאשרו או ישללו זאת.
    יש עודף פעילות של בלוטת התריס ויש תת-פעילות של בלוטת התריס. בשני המקרים יש כדורים (הניתנים ע”י רופא) שיאזנו זאת.
    אני יודעת שכדורים הניתנים לתת-פעילות בלוטת התריס עלולים לעכב ירידה במשקל ואף לגרום להשמנה.
    אני יודעת זאת, כי אני נוטלת כדורים אלו שלוש שנים ונאחזתי בתירוץ הזה כמו דבק 3 שניות 😉
    ומדוע זה תירוץ? כי מאז שהתחלתי את הדיאטה (לפני שלושה חודשים) רזיתי 15 ק”ג.
    אולי יש מקרים, שבהם השפעת הכדורים על ההשמנה היא יותר קריטית, אך מניסיון אישי אפשר להתגבר על כך.
    מקריאת דברייך, נראה לי יותר, שהסיבה העיקרית לכך שאת נתקעת למרות שאת צמודה לתוכנית היא, שאת די קרובה למשקל היעד שלך. ז”א שעלייך להוריד ק”ג ספורים בלבד, והסוף קשה יותר, חביבתי.
    אל תתייאשי והמשיכי להיות עקבית.
    במקביל, בקשי מרופא המשפחה שלך לעשות בדיקות רפואיות.
    דבר נוסף שחסר לי – לא ציינת אם במהלך החודשיים שאת בתוכנית לא רזית כלל או שנשארת באותו משקל ואפילו עלית?
    אם ירדת מעט בקצב של 200 גרם למשל, זה בסדר גמור. ולראיה – קיראי כאן את תגובותיהן של בנות שנמצאות בדיוק במצב הזה.
    העיקר, הרבה סבלנות!
    בהצלחה :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות