- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
09/10/2013 בשעה 22:32 #155271אלמונילא פעיל
אני יוצא שבוע הבא לפולין למשלחת..
אשמח לשמוע מה ניתן להביא חוץ מפירות יבשים/ אבקות מרק למיניהם / חטיפי אנרגיה /טונה ..
וכמובן איך להתמודד עם האוכל שאנחנו מקבלים בבית מלון/בדרך 🙂12/04/2019 בשעה 19:29 #155272אלמונילא פעילהיי אהרן,הייתי במסע/משא שכזה בדיוק לפני כשלוש שנים.זהו מסע פיזי ומשא נפשי לא קלים.
מה שאני יכולה לומר לך מנסיוני הוא שעליך פשוט לקחת בחשבון ששם אתה פשוט יכול
לאפשר לעצמך לחרוג מעט מהתוכנית בשל התנאים.קמים בשעות מאד מוקדמות בבוקר,אוכלים ארוחת בוקר,ויוצאים ליום ארוך מאד.המרחקים שאותם תעברו בנסיעה הם מרחקים של בין 6 ל-9 שעות
ממקום למקום.במהלך היום עצמו גם תלכו רגלית הרבה מאד כך שזה אולי יהיה מעין סוג של שריפת קלוריות עבורך.”ארוחת הצהריים” הארוזה שלנו היתה מורכבת מ-2 כריכים עם גבינה (סוג של גבינה צהובה יחד עם מיונז,וירק כלשהו,ולזה הוסיפו לנו פרי בננה או תפוח שתיה מתוקה וחטיף שוקולד).כמובן שזה לבד סוג של פצצת קלוריות מטורפת ואתה לא חייב לאכול הכל. בערב מאוחר מאד לקראת 23.00 או אפילו חצות כששבנו למלון הכינו לנו ארוחת צהריים חמה ואמיתית שהיתה מורכבת מסלט,פחמימה,ירק מבושל,ומנת חלבון בשר דג או בשר. רוב הבשרים שם מטובלים בממרח מיונז אז הצעתי לך היא לבדוק את זה מראש ולבחור באופציה המתאימה לך.אתה יכול גם לבקש מנה צמחונית כלשהי הם מאד אדיבים הפולנים.כעת לעיצות פרקטיות יותר של מה לקחת איתך בנוסף למה שציינת.
שקיות קטנות של במבה 15 ג',מעט תפוחים,שקית של שקדים טבעיים(להשתמש רק ב-7 כמנת שומן),
חב' מסטיקים ללא סוכר.סוכריות ללא סוכר, לחםקל או פריכיות/פתית יש להם לפולנים. סוללות נוספות למצלמה,כרטיס זיכרון נוסף למצלמה,לא לשכוח מטענים לנייד למצלמה.נרות זיכרון,מים קרים בדר”כ ניתן לקנות אצל נהגי האוטובוסים.תרמוס קטן שאותו תיקח עם מים חמים כל בוקר מהמלון.ישמש אותך גם לשתייה חמה של תה/ קפה/מרק 10.(אגב בסופרים שלנו יש אצבעות קפה/סוכר בדיוק למטרה זו). ממליצה לך לקחת איתך כף חשמלית להרתיח מים בחדר,כי אולי לא בכל מקום יש קומקומים בחדרים.
ברשתות המזון איפה שמקררי הירקות נמצאים יש גם חטיפי ירקות ארוזים בשקית.(מיני מלפפונים פלפלים,גזר)בדרך כלל במלון יש מקררים בחדר ותוכל לשמור את זה במקרר. מה שאני ממליצה לך לא לוותר על העוגות הפולניות.יש להם כל כך הרבה עוגות טעימות
ותרשה לעצמך לפחות פעם אחת לטעום עוגה כמנה מותרת.
חזק ואמץ לקראת המסע שלך ומה שהכי חשוב קח לך גם מחברת וכלי כתיבה,mp3 לשמיעת מוסיקה כי מהנייד זה פשוט יגמור לך את הסוללה.
תבוא עם חושים פתוחים לקלוט ללמוד לשמוע על קהילות שהיו אבדו ונכחדו,ולא רק….
תהנה גם מהנופים בפולין כי היא ארץ יפה מאד.וקח בחשבון שכשתחזור מהמסע/משא הזה אתה תהייה איש אחר ממה שהיית לפני יציאתך.מרגע החזרה שלך למדינה שלנו אתה תהייה שגריר נוסף
לדורות הבאים.
סע לשלום וחזור בשלום וזכור עם ישראל חי חי וקיים ולעולם יהיה זה מצעד החיים.
מאשי. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.