מצ'יטוט בפורום הבנתי ששלוש קובה זו מנה של ארוחת צהריים.
הכנתי עכשיו קובה (במרק)- סך כל הבשר במתכון היה 125 גרם על 250 גרם סולת.
אם ארוחת צהריים צריכה להיות 150 גרם בשר- זה אומר טכנית שאני יכולה לאכול את כל הסיר … :מאושר: :מאושר: :מאושר:
אז כמה אני מחשבת לארוחה? והאם עליי להוסיף גם שמן או שזה כלול במנה (יש 2 כפות שמן בכל הסיר),
תודה! אני קצת אשגע אתכם עם המתכונים אבל אני מצליחה לקלוט את הרעיון…
היי קרן,
שימי לב שאמנם שמת רק 125 גרם בשר, שטכנית זה באמת פחות ממה שאת אמורה לאכול כמנת חלבון בשר בארוחת הצהריים, אבל השתמשת ב- 250 גרם סולת! כאשר מנת פחמימה = כף 1 של סולת.
לכן, למרות שכולנו רוצים, את כל הסיר אי אפשר לאכול כארוחת צהריים :לשון:
זה מחושב כמו פסטה בולונז לדוגמה, שאפשר לאכול כוס וחצי, זה סוג של פחמימה מרובעת רק בגלל שזה עם בשר לא אוכלים 2 כוסות, אלא כוס וחצי. ובמקרה של קובה – 3 יחידות.
מנת השומן כלולה במנה :שמח1: