חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #142629
    אלמוני
    לא פעיל

    מצ'יטוט בפורום הבנתי ששלוש קובה זו מנה של ארוחת צהריים.
    הכנתי עכשיו קובה (במרק)- סך כל הבשר במתכון היה 125 גרם על 250 גרם סולת.
    אם ארוחת צהריים צריכה להיות 150 גרם בשר- זה אומר טכנית שאני יכולה לאכול את כל הסיר … :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    אז כמה אני מחשבת לארוחה? והאם עליי להוסיף גם שמן או שזה כלול במנה (יש 2 כפות שמן בכל הסיר),
    תודה! אני קצת אשגע אתכם עם המתכונים אבל אני מצליחה לקלוט את הרעיון…

    #142630
    אלמוני
    לא פעיל

    היי קרן,
    שימי לב שאמנם שמת רק 125 גרם בשר, שטכנית זה באמת פחות ממה שאת אמורה לאכול כמנת חלבון בשר בארוחת הצהריים, אבל השתמשת ב- 250 גרם סולת! כאשר מנת פחמימה = כף 1 של סולת.
    לכן, למרות שכולנו רוצים, את כל הסיר אי אפשר לאכול כארוחת צהריים :לשון:

    זה מחושב כמו פסטה בולונז לדוגמה, שאפשר לאכול כוס וחצי, זה סוג של פחמימה מרובעת רק בגלל שזה עם בשר לא אוכלים 2 כוסות, אלא כוס וחצי. ובמקרה של קובה – 3 יחידות.
    מנת השומן כלולה במנה :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות