הי לכולם, אני נמצאת בקבוצה כמעט חודש, והיום חשבתי שאני הולכת לאכול את כל המקרר (נראה לי שאני לפני מחזור). עד היום לא היה לי שום בעיה עם התפריט וירדתי יפה קצת יותר מ – 3 ק”ג. האמת היא שאני מאוד מקווה שהיום ייגמר ומחר אמשיך כרגיל. מרוב שאכלתי היום אין לי מקום להמשיך בתפריט הרגיל. רציתי לדעת האם מישהי נתקלה במצב כזה ואם כן מה עשתה.
תודה ושבת שלום 🙂
בידיוק היום קרה לי המצב הזה..תקף אותי רעב,הגזמתי בגודל המנות ולא עשיתי ספורט.. ממש כעסתי על עצמי והייתי קרובה מאוד למשבר. אבל יום אחד של נפילה לא יהרוס את מה שבניתי,מחר בבוקר קמה לריצת בוקר ואחר כך שיעור עיצוב וקצת חדר כושר. מחר יום חדש,ממשיכים כרגיל בתכנית ואם אפשר גם לכפר על היום. שבת שלום 🙂
היום המשכתי בדיאטה כרגיל והופעתי לגלות שירדתי השבוע 750 גרם!למרות שהשבוע יצא לי פחות להתמיד ולהצמד לדיאטה. בשבילי זה המון כי איו לי הרבה משקל עודף.. זה רק מראה שמשבר קטן לא יכול להרוס הכל..בהצלחה :מאושר:
התקפי-רעב-טרום-מחזור הן תופעה ידועה ועלינו ללמוד לחיות איתה כי היא תחזור לבקר שוב ושוב בכל חודש מחדש.
על מנת שלא “נופתע” צריך ללמוד לחיות בצידה ובשלום… להכין לנו לימים קשים אלו דברים שניתן לנשנש בחינם, לצאת יותר להליכה, והכי חשוב לא להיכנס לתסכולים כי יומיים אחרי המחזור הגוף ממש זוכר לחזור לעצמו.