חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הייי כולם…
    פעם ראשונה בפורום!
    קוראים לי שרה ואני בת 20 עוד מעט:)
    אתמול הייתי בקבוצה ואחרי שבוע מ-ד-ה-י-ם-! (בלי שום מעידות חוץ מיום שבת..! (!!!)) ירדתי רק 600 גרם…
    שזה מאוד מאוד מבאס אחרי ההשתדלות המטורפת שעשיתי מצידי…אני כמעט כל שבוע יורדת 600-700 גרם אבל השבוע הרגשתי שמגיע לי יותר ממה שקיבלתי באמת..
    אני כבר חודשיים בתוכנית ואני פחות 7.200 קילו!!:):):)
    התחושה נהדרת ואני מרגישה שוב שלימה עם עצמי..
    תסלחו לי על כל השפיכת לב שלי פה אבל היום כשחזרתי לבית שלי עם ההורים שלי התעצבנתי עליהם על כל מיני (אני עדיין עצבנית..) ואכלתי יותר ממה שמגיע לי בא. צהריים (אכלתי 6 כפות נדיבות אורז במקום 3 ואני מרגישה שבא לי עכשיו לטרוףףף את כללללל מה שיש במקרר ובארונות…
    אני ממש מתוסכלת…!:
    :סחרחורת:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, הפורום הוא המקום לשפוך את הלב – מכירה את האמרה “חבר נמדד בשעת צרה”?, אז פה בפורום גם בשעת צרה וגם בשעת שמחה אנחנו פה 🙂
    שנית, ירדת 7.200 ק”ג – ירידה מדהימה בחודשיים 🙂
    ויותר מזה, ירדת השבוע 600 גר', ירידה מדהימה בפני עצמה.
    גם אם היה שבוע מדהים מבחינת התוכנית, הגולם כן הראה לך ירידה יפה ואם מגיע לך יותר
    מזה – תראי בשבוע הבא, הגוף זוכר :שמח1:
    לגבי מה שקרה היום, לא קרה כלום, תמשיכי הלאה, עם הפנים קדימה, מה שהיה היה – אנחנו מתקדמים ע”י כך שאנחנו מסתכלים קדימה ולא אחורה על מה שהיה – ההסתכלות קדימה והחשיבה החיובית נותנים לנו כוח לעוד יום ועוד יום וכך אנחנו מצליחים לעבור קשיים כאלה ואחרים.
    אל תקבלי סחרחורת 😉 תמשיכי בעשייה שלך ותראי תוצאות.
    סוף שבוע נעים :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני ירדתי 22 ק”ג בתהליך וכל שבוע ירדתי בסביבות ה 500 גרם, לפעמים אפילו פחות. היה אולי פעם- פעמיים של קילו או קילו וקצת. מה שטוב בזה זה שכשאני פתאום מתפרעת עם האוכל בתקופה פחות טובה – אני גם עולה 500 גרם בשבוע. לא שצריך לשאוף לשם, אבל רק שתדעי שהגוף מפרק מה שהוא יכול וכבר יש לך מינוס 7.200 וזה מכובד מאוד מאוד!!! בהצלחהה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מרביתנו נמצאות בתהליך עקב אכילה ריגשית, כשעצוב,שמח,מדכא, הפיצוי הוא אוכל.
    דבר ראשון צריך להבין שהאוכל אולי עשוי לנחם אותנו בשלב ראשון אבל אחריו יגיע
    התסכול, למה הייתי צריכה וכ'ו, אנחנו לא עושים רע לאף אחד רק לעצמנו בכך שאנו
    פונות לאוכל כמוצא למצבי רוח.
    דבר נוסף באמת ממקום של ניסיון הירידות שלי היו ממש קטנות בין 300-200 גרם בשבוע
    וכך הגעתי ל-21 ק”ג פחות, תהני כל עוד את יורדת תהני מהתהליך זה חשוב לא פחות.
    ותמיד תמיד לחשוב חיובי…בהצלחה!!!! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

והכי מתחברת ואוהבת את כל החייכנים שלה!!! 🙂
    את כ”כ צעירה ועם כוח רצון מ ד ה י ם !!! :שמח1:
    לרדת בחודשיים 7.200 זה מעל הממוצע, זה יפה מאוד,ובהחלט מקור להרגשה נהדרת ושלמה !!! :מאושר:
    לגבי התסכול…
    יש לנו עליות וירידות במצבי רוח ומתחים עם הסובבים אותנו מה שלפני התכנית היה מריץ אותנו למקרר…
    אך לאחר שיש לך בכיס כזה עושר…חבל “לבזבז” אותו על תיסכולים ועצבים ריגעיים ואח”כ להתחרט!!!
    מצד שני…אם כבר מועדים אז מיד לקום!!!לא להסתכל אחורה,אלא רק קדימה ועל הרווחים שבדרך…!!! 🙂
    אני בשעת לחץ או כעס נועלת נעלי ספורט , שותה כוס מים ויוצאת להליכה מהירה עד שארגע!!! זו תרופת פלא שאחריה מגיעים ישר לשתיה וחבל לאחר פעילות גופנית לחטוא!!! 😉
    מאחלת לך המשך הצלחה וירידות מדהימות כאלה!!! 🙂
    ופחות רגעי תסכול!!! :שמח1:
    רחלי ו.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הי שרה,
    קודם כל בורכה הבאה!! כיף שאת פה…
    יש לך הישג מדהים 7.200 בחודשיים זה מדהיםםםם..כל הכבוד!!

וירדת עוד 600 גרם ולא רק 600 גרם תנסי להסתכל על זה בדרך שונה..
    תקבלי בחיוך כל גרם שהגוף נותן ותהני מזה כי זה לא מובן מאליו!!!
    תחשבי כמה את מרוויחה מהתהליך ועל הדרך שאת עושה את במגמת ירידה וזה הכי חשוב..מה זה משנה כמה העיקר שאת בתוכנית ושאת עושה ורוצה להצליח את תצליחי!!!
    כתבת שהיית בסדר חוץ ממעידה ביום שבת אני רוצה לשת אותך שזה לא רק חוץ מיום שבת זה נורא קריטי לפעמיים רק יום שבת יכול מאוד להשפיע תנסי לתכנן ולעבור גם את יום שבת בהצלחה ואת תראי שתרדי יותר,יש לך מנה מותרת שמרי אותה לשבת וכך תוכלי למנוע נפילה ולהצליח!!

תראי מה את משיגה מהתהליך מלבד הירידה במשקל ההרגשה העצמית,הביטחון העצמי והשינוי המחשבתי מה יותר טעים מזה???

אני בטוחה ששום דבר..

אם נכוו להצליח אנחנו נצליח!!

שיהיה המון בהצלחה!! :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות