- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
24/05/2017 בשעה 10:05 #102886אלמונילא פעיל
אתמול חגגתי לבכור שלי יום הולדת.
הכנתי ארוחה חלבית שווה ומגרה. וכמובן זה קרה…
נפלתי ובגדול! :עצוב: :עצוב:האמת – שלאחרונה עובר עלי איזה משברון בתהליך: הייתי מדוייקת מאוד בחודשים האחרונים, והשקעתי מאוד בשביל להצליח (מאוד קשה עם שלשה קטנטנים, ועבודה במשרה מלאה בחוץ ובבית.. )
והתוצאה הייתה: שירדתי 4 קילו בשלושה חודשים. די עלוב.. 😉
אני רואה פה את הירידות המעולות של כולכן… ואני תוהה למה ההשקעה שלי מניבה תפוקה כה דלה?? :לאמבין:
מה אני עושה לא טוב?? כל כך נחושה להצליח כל כך מתאמצת ומתגברת… ואלו הפרות?!אז אתמול נשברתי ואמרתי: לפחות שתהייה הצדקה לבטן הנפוחה שלי ולשומנים שמסרבים לרדת ממני… ואכלתי בלי הגבלה.
אני לא בקבוצה ואיני יכולה להתייעץ עם המדריכה…
אתם הקבוצה שלי 🙂 🙂
אז נשפכתי כאן…מקווה שאצליח להתגבר מעל המשוכה הזאת ולא להפוך את המשברון הקטן הזה לדרך אל חזור…
אוהבת את כולכן… :אוהב:
11/04/2019 בשעה 22:52 #102888אלמונילא פעילגם אני בלי קבוצה והרבה מהכוחות שלי והמוטיבציה שלי ממך ..
אם תרשי רק לצטט לך אחד הדברים החכמים שאמרה פה מישהי: 🙂
“לדעתי זה איזה מחסום של הגוף שצריך ממש להתעקש עליו, (זה גם תלוי בכמה דברים: ראשית: כמה קילוגרמים יש לך להוריד – את האחרונים הגוף לא משחרר בקלות….שנית: את ההיסטוריה של הדיאטות שהגוף שלך עבר, ככל שהוא עבר יותר כך הוא תקוע יותר. שלישית: הקפדה על 6 ארוחות! ושתיית המון מים.)
צריך להאמין שהגוף הפלאי שלנו יודע לעשות את העבודה… ושזה רק עניין של זמן.
תמשיכי ואל תתיאשי. עוד תראי תוצאות!מוכר לך??? :המום:
בגל אופן הנפילה היא נפילה לצורך קימה מוצלחת יותר
ודבר אחרון את גדולה לעשות עבודה כ”כ קשה עם משרה מלאה מחוץ לבית ו”משרה מלאה בבית”
זה יבור ואת עוד תבשרי לנו על השמירה
קדימה היום חוזרים לתפריט – כי אי אפשר בלעדיך…11/04/2019 בשעה 22:52 #102890אלמונילא פעילהייתי תקועה כרגע חודש באותו המשקל – ורק עליתי, (בערך קילו בסך הכל), אבל עכשיו זה נשבר בבום – ובשובעיים האחרונים ירדתי קילו וחצי.
לפעמים הגוף נתקע או מעלה, אבל זה יירד בסופו של דבר, עם ריבית.
יאללה, אז פספסת אתמול – עכשיו תהיי מדוגמת בשבוע הקרוב – ואולי אפילו תהיה לך ירידה השבוע 😉
בהצלחה!! :אוהב:11/04/2019 בשעה 22:52 #102891אלמונילא פעיללכל אחת ואחת באופן אישי.
נשקלתי היום: עלייה של 800 גרם.
המשקל “התחשב” רק בחריגה שביום הולדת ולא בשאר השבוע שהיה מדוגם….
לפחות יש הצדקה לעליה במשקל..בכל אופן אני ממשיכה בתכנית, עם הרבה מחשבות טובות וחיוך גדול,
לפחות לא לעלות… לסגל לעצמי אורח חיים בריא ולהרגיש טוב. כל השאר זה ממש בונוס.
ואנסה לשלב קצת הליכות, בטח זה יעזור…
סופ”ש מקסים… :אוהב:11/04/2019 בשעה 22:52 #102893אלמונילא פעילחיבוק ענק
קראתי את מה שכתבת והרגשתי שאני כ”כ מזדהה עם הכאב שלך..
אני לא מזדהה עם החשיבה – 4 קילו ירידה זה בכלל לא עלוב זה כמעט מידה.. וזה לא משנה בכמה זמן…
לי לוקח המון זמן ואני בחודש ירדתי 400 גרם , אבל לא נתתי לזה להרוס לי והמשכתי ושבוע אחרי ראיתי ירידה גדולה של 1.3.
בגלל זה אני כותבת לך –
1. תפסיקי להישקל יותר מידי – פעם בשבוע מספיק ואפילו אפשר לדלג שבוע אם זה מעמיס עלייך רגשית..
2. אל תשווי את עצמך בחיים לאחרים – תשווי את עצמך רק לעצמך – ותמיד תשאפי להיות הגרסה הכי טובה של עצמך.
פעם כשהייתי צעירה הייתה לי מחשבה “מקלקלת” כזאת .. שמה זה משנה כמה ארזה וכמה אשקול .. אף פעם לא יהיו לי רגליים רזות כמו של רותם סלע והדוגמניות ואף פעם לא ארגיש שאני ניראית טוב עם מכנס קצר כי זה המבנה גוף שלי יש לי ירכיים ורגליים עבות ואין לי טעם להתאמץ בכלל….
היום אני יודעת שאני אומנם לא בר רפאלי אבל אני יכולה להיראות הכי טוב שאני יכולה להיראות בהשוואה אליי.. ועדיף רגליים מלאות מרגליים שמנות ששום מכנס לא עולה עליהם וטייץ נראה נורא.
נכון גם היום שאני בוחנת את עצמי במראה ואני במשקל תקין ואני מרגישה שניראית טוב, יש בגדים שיותר מחמיאים ויש שפחות.. אז מה – זה לא מבטל את הכול – והחיים זה לא הכול או כלום – וגם אם יש עלייה של 800 גרם – זה לא סוף העולם ואפשר להוריד אותה בשבוע הבא..
3. אין דבר כזה שהבטן נפוחה והשומנים מסרבים לרדת.. – זו עובדה שאם מכניסים פחות ושורפים יותר – יורדים בהיקפים – ובשומן. אנשים עולים על המשקל – לא רואים את הירידה לה ציפו – ומסיקים מזה שהשומן לא יורד. זה לא נכון – תמדדי היקפים – תשקלי במשקל עם אחוזי שומן – אין אפס – אם תעבדי קשה תיראי תוצאות – תהיה ירידה בהיקפים ובאחוזי שומן שתבוא לידי ביטוי בסופו של דבר במשקל-ואני ההוכחה – התחלתי במעל 80 קילו בשיא שלי בחודש תשיעי – אחרי לידה נשקלתי בבית 80 – שמרתי התאמנתי וירדתי ל- 77 ואז תקופה קשה – ראיתי את עצמי בתמונות ומה זה – אני עדיין שמנה – הבטן ענקית – צמיגים – ידיים שמנות – מה כל העבודה שלי וככה אני ניראית ? ואז אני נשקלת ופתאום אני 79 ?!? זהו נשברתי זרקתי הכול לפח את כל העבודה הקשה והסקתי שזה לא עובד, שאני לא מרזה, הכול חרא ושחור.. בכיתי לבעלי שאני שמנה ושאין לי טעם להתלבש ולצאת בחופשת לידה מהבית.
הורמונים עבדו שעות נוספות.. עם ההנקה ולילות ללא שינה נהייתי ממורמרת ומתוסכלת ממש..עד ההבנה (לקח לי חודשיים) שאין דרך אחרת – מה האופציה השנייה?? להמשיך לאכול זבל ולשנוא את עצמי?? להמשיך להשמין? כי אפשר גם להגיע ל- 90 ול – 100 קילו בקלות בדרך הזו..
עשיתי סטופ.
לקחתי יומן רישום שבועי – והתחלתי לתכנן – רשימת קניות – ארוחות – כל דבר שנכנס לפה נרשם – רשמתי לעצמי הערות – מתי אעשה ספורט- פיניתי לעצמי כל יום 20- 30 דקות לעשות אימון מול הטלויזיה כשהילדים רגועים ומשחקים או אפילו ישנים..בהתחלה אף אחד לא שם לב לשינוי אני עבדתי קשה בטירוף ולא קיבלתי אף פידבק (אפילו לא נשקלתי מהפחד שהמשקל יפיל אותי לתהום שוב) ורק אחרי יותר מחודשיים נשקלתי וראיתי כבר ירידה ל – 74 והבנתי אוקיי – עד הסוף אני הולכת עם זה – הופכת את התוכנית לאורח חיים ומתאימה אותה שתתאים לחיים שלי – המשכתי, התמדתי, הוספתי ספורט בכל רגע פנוי, למדתי מטעויות ומנפילות וכמה חשוב שהכול יהיה מתוכנן.. גם הקניות ולא להכניס פיתויים הביתה.. המשכתי בכל הכוח.. והיום אני כבר 63 והיד עוד נטויה – ומקבלת מחמאות כל יום – כולם בשוק איך ירדת פתאום?! הם לא יודעים שאני כבר 5 חודשים עובדת קשה.. הם רק עכשיו רואים את השינוי אבל אני חייתי אותו והוא גדל והתפתח בתוכי.. בהתחלה בקטן.. הורדתי מים בטעמים ועברתי רק למים רגילים.. הורדתי קורנפלקס ועוגיות ופריכיות עם שוקולד ואת כל הנשנושים.. הופסתי ירקות, סוכריות מותר ומסטיקים במקום, קרטיב דיאט, בקבוק מים צמוד.. ככה לאט לאט כל שבוע סיגלתי עוד ועוד הרגלים בריאים ונפתרתי מהמקולקלים.. השתכללתי ..השתדרגתי והיום אני מרגישה כ”כ חזקה, בטוחה בעמי, גאה בעצמי ומאמינה שאני יכולה לעשות הכול.. פאקינג ילדתי והבאתי חיים לעולם !!! אז מה לשמור על אורח חיים בריא?? קטן עלינו .
קאמי :אוהב:11/04/2019 בשעה 22:52 #102894אלמונילא פעילכתבו לך כאן דברים מהממים ונכונים אחת אחת!
אני לא אכביר במילים ורק אכתוב לך כמה דברים קטנים 😉
דבר ראשון גם אני הרבה פעמים משקיעה, מוותרת על כל כך הרבה דברים ובסוף נשארת במקום ואפילו רואה עלייה…
לגוף שלנו יש רצונות משלו הנקודה היא שאת בדרך הנכונה! את אוכלת נכון ומאוזן ואת יכול להיות בטוחה שבמקודם או במאוחר את תראי ירידות מהממות!
דבר שני גם אני בלי קבוצה, את כל ההיכרות שלי עם חלי עשיתי מהאתר והפורום בלבד! וזה שאת מצליחה זה רק מראה כמה שאת חזקה גם בלי קבוצה ותמיכה לרדת כל כך יפה! ולהתמיד כמובן 😉
תתחילי פשוט מחדש! הכל בסדר והשמיים לא נפלו;)
אני כבר כמה פעמים “שברתי” את הדיאטה מה שנקרא אבל לא נתתי לזה לשבור אותי …למה אני מתכוונת?
בראש השנה וכיפור הייתי בתוכנית אבל החלטתי לשחרר טיפה ואכלתי מה שבא לי..נכון עליתי חצי קילו שגם הורדתי אותו אחרי שבוע…
ביום ההולדת שלי התפנקתי ואכלתי מה שבא לי אבל גם ידעתי לחזור למסלול אחרי היומיים שהקצבתי לי…
מה שאני מנסה לומר לך שאנחנו לא רובוטים והכל בסדר! זה אורח חיים ולא הכל יכול להיות מושלם כל הזמן!
תרימי את עצמך ותראי איזה דרך מדהימה עשית עד עכשיו!
שולחת לך חיבוק ענק אהובה! ומלא בהצלחה! :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.