לכל הבנות ששואלת כל הזמן על המרק בתוספת העוף..
אפשר להכין הרבה מאד סוגים של מרק ירקות בכל מיני וריאציות ללא תוספת העוף (תשאירו אותו למנה העיקרית)למשל השבוע עשיתי את המרק הכתום שכלל חצי דלעת, 4-5 גזרים, 3 קישואים, דלורית שלמה, הרבה גבעולי סלרי ולאחר מכן טחנתי אותו אפשר גם לא לטחון. עכשיו העיקר התיבול למשל הפעם :אבקת מרק עוף, מלח, הרבה שום כתוש, וכמון אין לכן מושג עד כמה שזה שיתרג את הטעם. עוד עצה קטנה כשאתן מחממות לכם קערית במיקרוגל תוסיפו את התיבול (שום כתוש, כמון) מעדן. בתאבון