חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #147560
    אלמוני
    לא פעיל

    אני מכינה מרק שעועית אדום מעט שמן ,בצל, מים, רסק, תבלינים ושעועית לבנה.
    אני מודדת רק את השעועית חצי כוס כפחמימה או כוס וחצי כחלבון בשר.
    השאלה לגבי המרק עצמו אם אני יכולה להוסיף כמה שאני רוצה ממנו?

    ואם אני שמה במרק גם בשר/עוף אני עדיין יכולה לאכול מהמרק כמה שאני רוצה? אם לא כמה?

    איך מודדים מרק קטניות שלא ניתן לסנן? (מרק עדשים)
    או מרק פחמימה? (מרק תירס)
    כמה אפשר לאכול מהם?

    #147561
    אלמוני
    לא פעיל

    .

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות