אני מכינה מרק עוף בדרך כלל בצורה הזו: אני מרתיחה את העצמות אחר כך שופכת את המים מנקה טוב את העצמות ואחר כך מוסיפה מים נקיים, מה דינו של מרק זה?
אני מתה על מרק עוף, הבעיה שאני עושה אותו מאד מאד שומני עם המון המון עצמות+עצמות בקר וכמובן לא מסתפקת בצלחת אחת… :שמח1: מה עושים??
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך