ערב טוב,
שמתי לב שברוב המתכונים יש שימוש באבקות מרק למיניהן. המוצרים האלו לא נכנסים אלי הביתה!אם אני רוצה מרק עוף אני מוסיפה גרון הודו (אח”כ מוציא את הגרון הוא לא לאכילה). מה קורה אם עושים מרק ירקות חינמי של חלי, אבל עם גרון עוף לתיבול. האם הוא עדיין חינמי, העוף להזכירכן לא לאכילה ויוצא מהמרק בסיום הבישול, אבל האם הוא מוסיף לי שומן?
תודה, אתי
העוף לדעתי מוסיף שומן, אבל אם תצנני אותו לפני שתוסיפי אותו למרק הירקות,השומן יתגבש לשכבה לבנה ומוצקה שצפה על פני המרק וניתן יהיה להסיר את כולה, ואז יהיה לך מרק ללא שומן.
אני משתדלת להמנע מאבקות מרק ואת מרק הירקות אני פשוט מתבלת במלח, פלפל שחור, גרעיני פלפל אנגלי, לפעמים מוסיפה עלי דפנה. את עלי הדפנה והפלפל האנגלי אני מוציאה לפני הריסוק והמרק יוצא מאוד טעים לדעתי.
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות