אני מבשלת חצי קילו עדשים כתומים בסיר גדול
(ליטר וחצי מים), מוסיפה בצל אחד, מזהיבה בנפרד עם כף שמן שום וכמון ומוסיפה למרק ולימון לקראת סיום הבישול.
כמה אני יכולה לאכול בארוחת צהרים מבלי לפחד??
האם אני יכולה לאכול 2 פרוסות לחם ליד??
כמה כיף לראות אותך איתנו בפורום !!!1
ראשית מה שלומך , מבטיחה להגיע בקרוב לקבוצה .
מרק עדשים =מנת בשר בצהריים .
לארוחת צהריים את יכולה לקחת קערת מרק מכובדת בגודלה + מנת פחמימה + סחט ירקות + ירקות מאודים .. בהצלחה ובתאבון
שולחת לך נשיקה וחיבוק חלי .