היום נתקלתי במקרר בשני חצילים וותיקים ובמחסור במרק.
הכנתי מהחצילים מרק חצילים שיצא טעים וסמיך.
אנסה לשתות אותו גם קר ואדווח.
שני חצילים בינונים קלופים.
שני בצלים גדולים חתוכים לרבעים.
שני עלי דפנה.
כף אבקת מרק.
מלח
פלפל
כורכום.
כוס רסק עגבניות איטלקי (מופיע בבקבוק זכוכית)
מים מעל כל המרכיבים.
להרתיח חצי שעה ולטחון.
משה
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות