8 בצלים פרוסים לחצאי טבעות 3 גזרים פרוסים לטבעות דקות כפית שמן זית רבע כפית מוסקט 3 עלי דפנה 3 ציפורן 2 כפות מרק עוף מלח, פלפל לפי הטעם
מאדים את הבצלים בשמן עד ריכוך מוסיפים את הגזר והתבלינים ומוסיפים מים עד כיסוי הבצלים ועוד קצת. מבשלים על אז נמוכה עד שהגזר מתרכך
זה חינמי ב100%? יש פה כפית שמן זית…מה עושים?!
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך