אני בתקופת לימודים מטורפת אז אין לי זמן כל כך כך להיכנס לפורום ולקרוא את כל ההודעות (לעצמי אני איכשהו מצליחה לדאוג עם האוכל אבל כרגע להיכנס גם לפורום קצת גדול עלי :לשון: מקווה שאוכל לחזור בקרוב 😉 )
אז אורנה יקירה כמה שאלות:
1. לגבי שיבולת שועל אני יודעת שלפי המתכון שלי חלי אפשר 3 כפות אבל החלטתי לשקול וראיתי ש2 כפות שטוחות זה 19 גרם ו76 קלוריות זאת כמות ממש פיצית שלא משביעה אותי, אני מוסיפה כוס מים או כוס חלב וזה יוצא לי ממש סמיך וגושי ויוצאת כמות קטנה .. השאלה היא אם לעזוב את המשקל ולקחת 3 כפות רגילות ? אני יכולה גם להשתמש בכוסות מדידה של חלי שקניתי ולמדוד משם 3 כפות אבל השאלה היא אם זה סבבה? אני פשוט ממש מדייקת ולא רוצה ליפול בקטנות אבל אם את נותנת לי אישור אז אני ממש אשמח לעבור ל3 כפות חחח
2. הרבה פעמים בארוחת הבוקר אני מוצאת את עצמי עם מנת חלבון כמו חביתה או ביצה קשה ולחם או לחמנייה ובאמצע די יבש;) יש לי רק פחמימה וחלבון אז אין לי אפשרות להוסיף גם ממרח כמנת חלבון או שומן ..יש לך במקרה רעיונות לממרחים חינמיים שאפשר למרוח ?
3. רק לוודא.. כשעושים ארוחת צהריים של פחמימה מרובעת למשל 2 כוסות פסטה מגיעה לי מנת שומן? כי עד עכשיו הייתי אוכלת ללא מנת שומן, ופתאום גיליתי שיש מצב שאני זכאית לה 😉
4. שמעתי שיש ארוחה שבה יש יותר חלבון ואין פחמימה בצהריים על מה מדובר?
5. אני יכולה בכפית המתוקה החינמית סירופ מייפל טבעי טהור ואורגני? במקום דבש/סילאן/ריבה לייט
6. ואחרון חביב! לגבי הערמונים אני ממש אוהבת! וזה גם ממש משביע, אני יכולה לאכול 7 ערמונים כמנת פחמימה נכון? הם זה מוגבל? אני יכולה יותר מפעם בשבוע?
שיהיה יום נפלא! ותודה מראש :אוהב: