אחרי שבועיים של ירידות טובות,החלפת קידומת וחג שעבר בשליטה.. אני פשוט הורסת לעצמי.. מהבוקר בזלילה אחת ארוכה שממשיכה וממשיכה…לא מוצאת את הכח אפילו לנסות לעצור את זה..
קודם כל לי היו יומיים כאלה ואני מבינה אותך מאוד אבל את צריכה להפסיק את עצמך, לחזור לתוכנית ולדעת שמזלילה אחת לא יכול לקרות הרבה אך אם תמשיכי ככה חבל על ההשגים שלך.
צאי להליכה, או תכיני לך ארוחה שווה שמגיעה לך. תחזרי לתוכנית, ותחשבי על הירידה הבאה שלך =]
אל תתייאשי, שולחת לך חיבוק גדול.
כתבת בפורום זהו כבר שלב ראשון בדרך לעצור את זה.גם לי היו יומיים כאלו הבוקר לקחתי דף פוליו וזה מה שרשמתי עליו “אתמול נפילה אדירה כמו תמיד מתחילה בקטן ומדרדרת ומסתיימת מאד בגדול,ממשיכים הלאה יום חדש 6 ימים עד השקילה אפשרי בהחלט לתקן.רישום לימים הקרובים מאד יעזור”.ואני עושה רישום מהבוקר,נכון לכרגע זה עוזר.תנסי זה יכול לעזור גם לך.בואי נחשוב יחד על התחושה הזו של יום אחד אבל רק יום אחד שאנחנו בתוכנית ב100% איזה כייף זה.ויום אחד מוצלח מוביל לעוד יום מוצלח.נפילות זה חלק מהתהליך ולא צריך להבהל מהן.החשוב הוא לדעת לקום מהנפילה .שיהיה בהצלחה,תעדכני אוסי.
גם לי היו ימים קשים….(כתבתי בפורום המתכונים) כתבתי כשהתחשק לי להישבר! אני חושבת שלי זה עזר. לא אחרי!!!
בכל מקרה…חשיבה חיובית… ירדת, החלפת קידומת….(הלוואי עליי) זללת ??? לא נורא! עכשיו את ממשיכה הלאה! תחשיבי זאת כמנה המותרת!
בהצלחה