חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אהלן איה זה מורן אז ככה שהגעתי לקבוצה שקלתי 107 כיום אני שקול 85 כל שבוע הייתי בירידה ממוצעת של קילו, קילו ו.. ואני כבר חודשיים כמעט “זוחל” אני לפעמים זולל בערבים פחות מתאמן, מרגיש כאילו ה”רעל” שהיה בי בהתחלה הלך והתפוגג עם הזמן אבל למה מה קורה יש לי מטרה יש לי עוד 15 אני רוצה לשקול 70 ! קשה לי רע לי אני עובד ב7 בבוקר ומגיע ב6 בערב אני עייף ובבית, או יוצא לקניון סתם עם חברים וזה מסתיים אמנם בארומה בסלט או סנדב'יץ אבל חוזר לסנדבי'ץ נוסף גם בבית!
    בבקשה תעזרי לי אני מרגיש קצת אבוד למה הזלילות הללו ? למה התפיסה שלי התפוגגה לה אני בתפריט של 1500 אגב.
    עיצות חיזוקים הכל יתקבל בברכה אני ממתין לך תודה רבה ..

אלמוני
    לא פעיל

תאסוף את עצמך ותזכר למה בכלל התחלת את התוכנית…
    נכון שיש רגעים מסויימים שמשום מה אנחנו מרשים למטרת העל שלנו-להיות רזים, לזוז הצידה לטובת איזה סנדוויץ' אבל הסנדוויץ' הזה ממש לא שווה את זה! במקום להתבאס אולי אתה צריך ליישם את התוכנית כך שגם כאשר תחזור הביתה מהקניון יהיה מגיע לך את הסנדוויץ' הזה..הכל עניין של התארגנות מראש.
    תחשוב עם עצמך מה בדיוק מפריע לך, מה השתנה מתחילת התוכנית..אולי אתה לא משקיע בהכנת הארוחות? בחיתוך ירקות? מרק? כל אותם מאכלים לא משמינים שמשביעים אותנו…
    ואם זה רעב נפשי, תחשוב כמה סיפוק זה לרדת, ללבוש את הבגד במידה הקטנה, לדפוק הופעה, להרגיש טוב…
    תתרכז בסיפוק מהירידות ולא מהאוכל. בכל מה שאתה מרוויח כשאתה עושה תוכנית ואם תעשה חשבון אמיתי תגלה שזה רווח עצום כפול ומכופל מול הויתורים שלנו על עוד פרוסת עוגה…

אלמוני
    לא פעיל

היי מורן..
    אני מציעה:
    1.תשתף את הקבוצה בהרגשתך זו, עזרה בקבוצה יכולה למנף אותך.
    2. הזלילות הגיעו כי אפשרתן להן להגיע – זכות הבחירה בידיים שלך..תזכיר לעצמך למה התחלת את התהליך? מדוע זה חשוב? מה אתה מוכן לעשות בשביל זה? וכדומה..
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות