אני יודעת שאסור לי לחשוב ככה אבל…
אחרי שנה שלא הייתי פנויה חזרתי היום לקבוצה והיה לי ממש קשה.
בשנה שלא הייתי עליתי 17 ק”ג (נשארו לי 3 בכיס)וכשעשינו סבב וכל אחד סיפר כמה יש לו בכיס אכלתי את הלב כי אני כבר הייתי שם עם אלה שיש להם 20 ק”ג ובמקום זה אני זו שחזרה אחרי שנה והעלתה מלא בחזרה…זה כל כך קשה… ולמרות שיש לי נסיבות מקלות של התמודדות עם המחלה והטיפולים והתרופות תחושת הכישלון והאכזבה מהנקודה שבה אני נמצאת מאוד קשה.
אניי מקווה שאצליח לעמוד בהתחייבות שלי לעצמי ולחזור לתוכנית ושחצי הכוס המלאה תוביל אותי (בכל זאת נשארו לי 3 ק”ג בכיס).
אשמח לקבל טיפים מבנות שחזרו אחרי קופה ארוכה- איך מתחילים מחדש?????
הייתי שם כמוך עם כמעט 17 קילו פחות עליתי 10 חזרתי לקבוצה הורדתי 3 הפסקתי… והמשכתי לעלות בלי לשים לב כאילו הכל בסדר… ואז באיזשהו שלב שאת כבר מרגישה שזאת ממש לא הדרך ופתאום את נזכרת איך זה להיות בתהליך 17 קילו פחות (ויש לי יותר מ 17 להוריד) את יודעת שאין ברירה שצריך לעשות משהו ועם כל החששות וכל ההרגשה הכי לא נעימה את חוזרת כי ההרגשה הלא נעימה היא לא להודות שיש צורך בתהליך ההרגשה הלא נעימה היא להיות שמן… ואז מאיזשהו מקום צץ רצון וכח להתחיל מחדש ולא להסתכל על העבר ולהתבאס אלה להסתכל על העתיד ולחייך לעברו.
וכמו שבחורה מדהימה שהורידה 51 קילו אמרה לי… מי שלא מפסיק לנסות בסוף מצליח … היא הצליחה עכשיו תורנו!
אז שיהיה בהצלחה מותק!!!!
גם אני חזרתי לקבוצה לפני שלושה שבועות לאחר שהעלתי בשנה וחצי 15 קילו, למרות שאצלי נישארו 33 בכיס, זה נורא קשה.
אבל איך חלי אומרת קשה יש רק בלחם. תחשבי כל הזמן על המטרה, תחשבי איך היה לך טוב במצב ההוא, איך היית מאושרת, תעשי תוכנית של חלי והתוצאות לא יאחרו להגיע.
שיהיה לך המון המון המון בהצלחה. ולא לוותר כי זה מגיע לך.
רינת…