חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני סטודנטית ולומדת המון שעות,נמצאת מחוץ לבית, לא מסתדרות לי השעות..אני ממש מבולבלת עם הארוחות ולא יודעת מה לעשות:(
    יש לי הפסקות כל שעה וחצי ובשיעורים לא ניתן לאכול, הארוחות מתבלבלות לי, ואני לא יודעת מה לאכול מתי וכמה,הצילוווווווווווו
    הסתבכתי עם התפריט…
    זקוקה להמלצה דחופה לפני שאתייאש:(

אלמוני
    לא פעיל

היי ורה..:)
    דבר ראשון לא להתייאש ! זו רק גדר קטנה לפני הקפיצה הגדולה לשינוי המשמעותי בחייך….
    שנית, גם אני למעלה מ – 6 שנים כבר סטודנטית ואני יוצאת מהבית עם התיק הקטן של חלי עם כל הארוחות….
    לוקחת 3-4 כריכים ענקיים ומלאים בכל טוב ופירות ונשנושי ירקות, דואגת לצייד את עצמי עם דיאט קולה…וכשאני שבה הביתה אני אוכלת ארוחה חמה…ומרק ועוד כל מיני…
    ההפסקות שם מעולות…זה אומר שכל הפסקה שנייה את צריכה לאכול…יעני כל שלוש שעות ארוחה…..

במידה ואת לומדת במקום שיש בו מסעדות למשל כמו באוניברסיטה, אני מוצאת שם כמעט בכל מקום מה לאכול ….
    איפה את לומדת?
    לאיזו עזרה את זקוקה?

אלמוני
    לא פעיל

הנה כמה עצות שימושיות מניסיון:
    1. אומנם אסור לאכול אבל מה עם לשתות?- אם מותר לשתות דאגי תמיד לבקבוק מים על השלחן, עוזר להפיג את הרעב (השבוע התחלתי להביא לשיעורים תרמוס עם תה ללא קפאין- זה כמו מים רק טעים הרבה יותר)
    2. בכל יום אני מתכננת מה אני אוכל באוניברסיטה במשך כל היום ונערכת בהתאם
    3. קופסא עם ירקות חתוכים או סלט ענקי או ירקות קשים מבושלים כמו ברוקולי כרובית וגזר
    4. כלל חשוב- אין ארוחה שלא ניתן לנייד. כחובבת פסטה אני לוקחת בקופסא כוס וחצי פסטה עם ירקות קלויים בכפית שמן או פיתה קלה עם חומוס וחזה עוף בגריל או גיבץ' עם חתיכות חזה בקופסא ואוכלת יחד עם פיתה קלה וחומוס
    5. תמיד אפשר להחליף את ארוחת הערב והצהריים.
    6. פעם בשבוע (בימים שאני מסיימת בשמונה בערב) אני עושה תפריט סנדוויצים
    7. בלימודים אני תמיד רעבה ולכן אני מחליפה את ביניים בוקר עם ביניים ערב

אם תספרי לי מה את אוהבת לאכול אשמח להמשיך לסייע
    בהצלחה
    חנה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות