חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

למרות הרצון העז לשלוט בעצמי אחרי החבילת מנטוס… הצלחתי להחזיק מעמד רק עד שהגעתי הביתה מהעבודה :עצוב:
    היה פורקן היסטרי… תירוצים יש לי מלאןןןןן אבל אף אחד לא באמת מנחם/מצדיק את זה
    אם בכל זאת אבחר להיכנס לסיבות אז יש את היום בחודש וישנה איזשהי תקופה שאני עוברת ומידי פעם מורידה אותי למטה בדרכי למעלה :עצוב:
    הבוקר עליתי על הסוס שוב בתקוה שאצליח להמשיך לדהור במיוחד כששישישבת בפתח ושם בעיקר מככבים להם רגעי המשבר שלי…
    שיהיה טוב זה מה שאני מאחלת לכולנו :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תדבקי במטרה ההצלחה יותר מתוקה וטעימה מכל מאכל המחמאות הבריאות והכי חשוב ההרגשה שלך בסופו של יום אז שיהיה לך סופ”ש רגוע מלא בהתאפקויות ירקות ופירות ועוד דברים טעימים שמותרים ונותנים הרגשה טובה בהצלחההה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

שלום טאו טאו,
    אני ממש מבינה אותך. גם אני לאחרונה עברתי תקופה מאוד קשה ורציתי לאכול כל מה שנכנס לפה. פעם אחת אפילו שמתי על צלחת 3 חתיכות עוגה מ-3 עוגות שונות ואז ישבתי ובהיתי בצלחת וחשבתי שוב מה זה יעשה לי אם אוכל את כל העוגות? זה באמת יתן לי הרגשה טובה או שאחר כך אני ארגיש גם בחילה מהכמות וגם רע עם עצמי על האכילה המיותרת הזאת? בסופו של דבר העוגות נזרקו לפח ובמקום זה התנחמתי בפרוסה מהעוגת גבינה ובסקוויטים (של חלי) אמנם זה לא שווה למנת ביניים אבל זה היה ה”רע במיעוטו”…
    תהיי חזקה ותזכירי לעצמך מה המטרות שלך ולאן את רוצה להגיע. תחשבי אם זה משתלם או לא… אם זה משתלם-תהני מהפורקן ומיד אחר כך תחזרי לתכנית כמו גדולה.
    אם זה לא משתלם – תמצאי לך תחליף מנחם ותמשיכי הלאה.
    שיהיה בהצלחה וסוף שבוע נפלא :שמח1: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הרי את עודדת אותי עוד לפני כיומיים!!! את אמרת שאנו סך הכל בני אדם ואת שלחת לי חיבוק דב!!!
    אז הינה אני מחזירה לך את החיבוק החם שקיבלתי ממך, יאלה “קומי” וממשיכים!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

בטוחה שתחזרי עם הרבה כוח להמשיך את התוכנית ,
    יש תקופות שקצת יותר קשה לשמור וזה ממש טבעי!
    צריך לדעת אבל להיאחז במשהו כדי לא להישבר..

הרבה הצלחה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

דרך אגב למה בחרת בשם הזה?
    משברים יש לכולנו ואם את קוראת את המודעות שלי את יודעת שכולנו בני אדם לדעתי הדרך הנכונה היא לדעת לא לברוח אל האוכל לנסות למצוא תחילפים שיכולים לעודד אותך. כרגע התחליף
    שלי זה אתם את ובכלל הפורום שמחזק אותי ברגעים קשים במיוחד אני מתחילה לכתוב או לקרוא את הפרגונים היומיומים ושוכחת שאני בכלל רעבה .
    אני יודעת שמה שאני אומרת עכשיו זהו בעצם סוד ההצלחה הגדול לאנשים שמנים “לא לברוח אל האוכל..”…..מממממממממממממממממממממממממ . כן כן
    אבל……סיפורי ההצלחה בדף הבית מוכיחים שאפשר אז בואי ביחד נתגבר ונאמין שאפשר. :מאושר:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות