חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי לכולם, אני מצטרפת חדשה של תוכנית חלי ממן יש לי קרוב ל50 קילו להוריד!
    אז ההרגשה המוזרה היא לגבי 3 דברים
    1. אני מרגישה שכל היום אני אוכלת!!! לא מרגיש בדיאטה בכלל!
    2. בשביל מישהי שיש לה כל כך הרבה להוריד בשבועיים לרדת רק קילו 100 זה נראה לי כה מעט וכה מבאס!!!
    3. יש לי כמובן גם את האפליקציה שמזכירה לי לאכול… לפי האפליקציה אני אמורה לאכול 1800 ובקבוצה נתנו לי תפריט 1500.

בלי קשר מאז שהתחלתי את התהליך אני יכולה לספור על יד 1 כמה פעמים נכנסתי לשירותים למרות שאני שותה לפחות 3 ליטר ביום.
    אני רק בתחילת הדרך וכבר מרגישה שמשהו לא הולך לי כמו שצריך וכמובן שהמוטיבציה יורדת!

אלמוני
    לא פעיל

הספקות האלה עוברים ולא פוסחים כמעט על כל מי שמתחיל תהליך וגם תהליך של דיאטה (על אחת כמה וכמה שזה שובר לך את כל מה שידעת לפני- לאכול ולרזות? אין מצב שזה עובד…צריך לצום בשביל לרדת במשקל, לא?!) אבל התוצאות מדברות בעד עצמן. אין לי עצות בשבילך חוץ מלהגיד לך שוואלה זה עובד.

***קחי בחשבון שכמו שלא הגעת לעודף משקל של 50 קילו בחודש, ככה גם לא תורידי 50 קילו בחודש, ולא רוצה לבאס אותך אבל גם לא בשלושה חודשים' וסביר להניח שגם לא בחצי שנה. קצב ממוצע של ירידה נע בין חצי קילו עד קילו לשבוע.

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל בהצלחה,עשית בחירה נכונה וטובה עבורך!
    באמת התפריטים מאוד מגוונים ולפעמים לא מרגישים בדיאטה..וזה כל הכיף.
    לעיתים כשמתחילים דיאטה או יותר נכון שינוי תזונתי הגוף מגיב ב”שוק” ובשמירה על מאגרי השומן מאחר ולרב התפריט מכיל פחות קלוריות ממה שאכלנו לפני.. אחד הביטויים של התופעה היא כמות היציאות שפוחתת משמעותית ..אך אל לך לדאוג לאחר שהגוף יקלוט שאת מספקת לו את כל אבות המזון ההכרחיים מרבה בשתייה ובאכילה מסודרת ..את תראי שינויים ניכרים!
    העיקר הוא להסתכל אל הטווח הארוך ולא להתייאש לעיתים כמו בכל תחום יש עליות וירידות
    אבל עם כח רצון ונחישות והקפדה על הכללים ההצלחה לא תאחר להגיע בע”ה

בהצלחה רבה! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

התמדה התמדה התמדה וזה כבר יקרה, מנסיון!!! לא להתבאס ושלא תיפול רוחך. תדעי לך שאצלי ההרזיה ממש שינתה לי את החיים. הייתי במקום ממש נמוך ואני רק מטפסת מאז. למדתי מה זה סבלנות, מה זה שמגיע לי, התחלתי להאמין בעצמי!!!
    וזה לאט לאט אבל את בטוח תיראי תוצאות. תמשיכי… :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות