- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
28/01/2008 בשעה 22:21 #41660אלמונילא פעיל
ערב טוב,
אני השבוע ירדתי ב- 200 גרם.
וכן כן, עוד 200 למטה, בדרך הנכונה ובלה בלה בלה…
למרות כל מה שאפשר להגיד על זה, אני ממש, אבל ממש התבאסתי!
ותשאלו: למה? אבל ירדת!
כי, אני ממש ממש משתדלת. ולא רק זה, אני לא חורגת מהתפריט, אני שותה 12 כוסות, וגם מקפידה לאכול מנה מותרת אחת, אמיתית ולא מחולקת.
עשיתי רישום, ושלחתי מידי יום ביומו באי-מייל.
הכל היה כשורה.
ולכן, אני ממש לא מבינה את התוצאה.פשוט לא יודעת מה אפשר לשפר, ואיך להגביר כבר את הקצב!
זקוקה נואשות לעצות נבונות..HELP
לא רוצה להתייאש, חייבת להמשיך.
אווה11/04/2019 בשעה 7:55 #41661אלמונילא פעילאת זוכרת מה את אומרת לי כשאני מתייאשת
ותראי עם כל היאוש שלי הגעתי לקבוצה בפחד גדול אבל הגעתי ולמה את התשובה את יודעת לבד
אז תתעודדי מותק אין מה לעשות זוכרת מה אמרה לך אהובה היום בקבוצה את תראי השבוע תמשיכי להיות מדוייקת כמו שרק את יודעת
להכין את הדברים והאוכל
ותראי את תראי אני אחזיק לך אצבעות שתרדי שבוע הבא מבטיחה לך
אני בכלל גאה בך כל יום לקום מוקדם לנסוע לתל אביב כל יום וגם להספיק להכין הכל ולעשות תוכנית כמו גדולה
כל הכבוד
אווה תמשיכי בסוף את תנצחי תראי את ציפי פרנקו איך היא לא מתייאשת אני כאן בשבילך כמו שאת בשבילי
אני מאחלת לך שבוע שפוי ובתוכנית תשלחי כל ערב במייל
ואת תראי תוצאה מבטיחה לך
ובכלל את בחורה יפיפיה מקסימה עם ראש ושכל על הכתפיים מה זה בשבילך לנצח את הגולם אחרי כל מה שעשית והשגת עד היום
אז אווש לא להתייאש אוהבת אותך ותודה על הכל
ואני כאן בשבילך כמו שאת שם בשבילי כשצריך והוכחת לי שאפשר לסמוך עלי ושאת תמיד לעזרתי
נשיקות ענקיות
אוהבת
מירית11/04/2019 בשעה 7:55 #41662אלמונילא פעילכמה צחקתי לקרוא את הבלה בלה בלה…
אנחנו מעודדות אחת את השניה, אבל כשזה קורה לנו, זה בכל זאת צובט בלב.
אם את זוכרת גם אני ירדתי רק 200 לפני שבועיים, ואת היית כאן בשבילי ועודדת אותי, אז הנה תורי “להחזיר” לך.
אני עשיתי השבוע רק דגים בארוחת צהריים, ניסיתי כמה מתכונים חדשים למרות שאני לא מתה על דגים, וגיליתי שזה לא רע בכלל, והנה התוצאה היתה ממש טובה – ירדתי 1.100 השבוע.
אני מציעה לך לשנות קצת בתפריט, תנסי דברים שאף פעם לא אכלת, אולי הגוף שלך התרגל לסוג מסויים של אוכל וצריך איזה זעזוע בשביל להתחיל שוב ירידה.ובעניין אחר, הטיסה שלי לת”א התבטלה כמובן בגלל מזג האויר, אז אני בכל זאת נוסעת ברכבת.
אני אסע מחר בערב להורים שלי בפ”ת ואשן שם, ואחזור ביום רביעי ברכבת של 16:57 מעזריאלי, אז אם את חוזרת גם באותה רכבת, אשמח לפגוש אותך שוב, ואז אוכל לעודד אותך אישית…11/04/2019 בשעה 7:55 #41663אלמונילא פעילאווצק'ה העצה הנבונה היחידה שלי היא..
זהו אורח חיים אצלך ולא דיאטה…אז התעלמי מהגולם ופשוט תהני מהדרך…התוצאות יגיעו..הן רק מתעכבות לעיתים…גם לי זה קרה…במשך כמה חודשים…ולאחר מכן הן חזרו והתנצלו..:)
בהצלחה11/04/2019 בשעה 7:55 #41664אלמונילא פעילילדה יפה מה קרה ? …. תראי את הכוס המלאה מה עשית עד היום?
תקחי דוגמא ממני שחצי שנה אני לא יורדת ועושה תוכנית במדוייק וצועדת יום יום ושותה 3 ליטר מים ושלחתי מייל לבנות ולא מזייפת ולא זזה. אז מה האלטרנטיבה??????? ללכת הביתה ולעלות את כל מה שעשינו הרי אמרנו שאנחנו לא בדיאטה אנחנו בהרגלים חדשים אז יש גם ימים כאלה . תמשיכי רגיל בתוכנית והתוצאות יבואו הגוף מנסה אותנו.
ב ה צ ל ח ה !! וחיוך ענק על הפנים.
יום טוב מציפי פ.11/04/2019 בשעה 7:55 #41665אלמונילא פעילשילוב של ספורט אירובי ואנאירובי יעשה את העבודה ….
אם יש לך הרבה קילוגרמים להוריד את לא אמורה לרדת ככה אבל את ממש קרובה לכבוד אז זה קצת קשה….
בכל מקרה מאמי את תמיד בדרך הנכונה עדיף ירידה מעלייה…
אוהבת ובהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.