- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
01/10/2010 בשעה 14:24 #170458
אלמוני
לא פעילאהלן חברים..
אני בת 24.5, ותיקה בענייני דיאטות, חדשה כאן..בעלת עודף משקל של כ-15-20 ק”ג..
אני מה שנקרא 'אקורדיון', מתכווצת ומתרחבת פעם אחר פעם. אחרי תקופה של התייצבות במשקל (ו-2 ק”ג לכאן או לכאן)
אני רוצה לרדת במשקל בדרך הכי נכונה ובריאה, והפעם בלי אפקט היו-יו. אני ממש רוצה לעלות על מסלול החיים הנורמלי כי העודף משקל גורם לי סבל רב.
אני יכולה להגיד עד מחר שאני מלאה וטוב לי, אבל כשצריך לצאת, להתלבש..אפילו לסתם יום..זה פשוט לא עומד במבחן המציאות ואז כבר לא טוב לי ואני מתוסכלת מכך.
כל יציאה מהבית הופכת אצלי לסיוט ולפרוייקט ונמאס לי. אני רוצה חיים נורמליים.
את הסביבה שלי אני לא מעיזה לשתף בתחילת התהליך כי אני מאוד חסרת בטחון בנוגע למשקלי ולגופי ומה שרק חסר לי זה שיתחילו לשאול ולהתערב כי אתם יודעים שיש 'נשמות טובות'…
חיכיתי ל'אחר החגים' כדי להתחיל כי זו היתה תקופה עמוסה, והנה היום הגיע אז בשקט בשקט התחלתי… מקווה להתקבל כאן כחברת פורום מן המניין למרות שאינני בקבוצה. 🙂13/04/2019 בשעה 10:59 #170460אלמוני
לא פעילברור שמתקבלת!
גם אני לא בקבוצה , נו אז מה ?
הפורום הזה מדהים , ואת ? גם . את תצליחי , בדרך הבריאה והנכונה לגופך . קבלי את התהליך באהבה, ואל תשכחי להינות ממנו .
אני תמיד איתך , ובטוחה שגם כל שאר הפורום .
אני בטוחה שתצליחי , ובהצלחה!13/04/2019 בשעה 10:59 #170462אלמוני
לא פעילגם אני באותו גיל ואני יכולה להגיד לך שהשתחררתי מהצבא עם משקל עודף של 17 קילו (וזה אחרי שעליתי קצת במשקל בכיתה יב) ואז ירדתי לבד 12 אבל הסוף של עוד 10 שחסרים שלי למשקל שנראיתי בו התקשיתי לבד,
עצתי אליך,
מדובר בתהליך ארוך ולפעמים לא פשוט
וכשאת יורדת 5-6 קילו את כבר נוטה להרגיש טוב ולחפף
ואני בשביל לשמור על עצמי בהתלהבות ובתוכנית כל פעם שמחמיאים אני אומרת לעצמי – זה עוד לא שם
זה עוד לא המראה שיהיה לי הכי נוח וכיף לצאת איתו מהבית
זה עוד לא הבגדים שאני רוצה ללבוש
אני עוד לא מחוזרת כמו שהייתי רוצה כי הביטחון העצמי עדיין לא בשיאו
ותגידי לעצמך שמעכשיו את במרוץ למטרה ושום דבר לא מעניין אותך
תקשיבי לנאמר בקבוצה ותשחררי עקבות שאולי את סוחבת איתך וחושבת שהמנחה מדברת שטויות
המון המון בהצלחה!13/04/2019 בשעה 10:59 #170464lee maman
מנהל בפורוםאיזה כייף שיש לך מטרה!!
הגעת למקום הכי נכון…
כולנו כאן ביחד עוברים את התהליך הזה ומגלים את עצמינו…
קחי את הזמן, תפנימי שזו דרך, שאנחנו ללא שעוני עצר, אלא לגמרי בהשלכת הרגלים ישנים (ואת זה עושים קומה קומה ולא בבת אחת – כפי שחלי אומרת, וכמו שאמרת זה לא משנה כמה נגיד שיש לנו בטחון עצמי וטוב לנו עם איך שאנחנו נראות, מה שמשנה זה איך אנחנו עולות בלילה למיטה??? עם איזו תחושה??? תחושה של ניצחון?? או תחושה של וויתור וחולשה???????יחד נסמן לנו הרבה נצחונות קטנים בדרך למטרה…ונלמד גם ממעידות..כי זה התהליך!!!
וזכרי יקירתי שזה לא קל אך הרבה יותר קשה להיות שמן…
בהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.