- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
29/11/2011 בשעה 6:20 #184733אלמונילא פעיל
היי איה, החלטתי סוף סוף להצטרף לקבוצה כי אני מרגישה שלא יכולה לשמור לבד על ההשגים שלי…
קצת מתרגשת..אף פעם לא הייתי בקבוצה, לא יודעת אם אתחבר…אבל החלטתי לנסות.. יש לי כמה שאלות:
1. אני מתחילה היום ב 19:00 ובדרך כלל א. ערב שלי היא ב 18:30 – 19:00..מה אני עושה? איך לשנות את הארוחות?
2. אם אוכל א. לילה ב 18:00 זה יהיה בסדר?
3.עד עכשיו נשקלתי בבוקר בבית (בלי בגדים) עכשיו זה יהיה בערב, אחרי ארוחות ועם בגדים..אני ממש בלחץ כי ניראה לי שאתאכזב נורא מלעלות היום פעם ראשונה על המשקל- יהיה שם הרבה יותר ממה שאני מצפה..מה ללבוש כדי שזה לא ישפיע..
4. אם אני מחליפה את הארוחות- אז יצא לי לאכול את א. ערב בסביבות ב 21:30 בלילה….כאשר אני הולכת לשון בסביבות 22:30, זה בסדר?
5. לגבי שתיה- בדרך כלל אני מסיימת 2 ליטר עד השעה 16:30 בערך..מה עושים היום? אולי אני לא אשתה הרבה?
6. אם המחזור משפיע גם על המשקל?
סליחה על הנודניקיות…אני פשוט מתרגשת ורוצה להצליח, רוצה להרגיש שמה שהשגתי – יש לי ואני יודעת לשמור על זה (כמובן אחרי שאני אוריד את ה 2-3 ק”ג שהעלאתי כבר), להיות גאה בזה ואף אחד ושום דבר לא יקלקל לי את מה שיש לי.13/04/2019 בשעה 17:58 #184734אלמונילא פעיל1. תחליפי בין הארוחות….אכלי לאחר הקבוצה א.ערב…ולפני הקבוצה א.לילה.
2. מעולה
3. תלבשי בגדים דקים, שקילה ראשונה….ברור שזה לא יהיה אותו דבר כמו בבית עירומה…אבל משם מתחילה נקודת הביקורת…
4. זה בסדר גמור.
5. רק שעתיים לפני השקילה לא להרבות בשתייה, כל שאר היום רגיל..
6. לעיתים כן…מאוד אינדיבודאל…
בהצלחה, שתפי אותנו איך היה….אני נרגשת בשבילך….13/04/2019 בשעה 17:58 #184735אלמונילא פעילקודם כל המון המון בהצלחה, אין ספק שהגעת למקום הנכון ומהר מאוד תביני שאין כל קושי משום שמדובר פשוט בשינוי הרגלי אכילה ולא בדיאטה כמו שהכרת עד היום.
ועכשיו קצת תשובות (עד כמה שאני יכולה לעזור :שמח2: ):
1. בשקילה הראשונה אין כל משמעות לאוכל שאכלת עד עכשיו. קחי את זה בכייף ותאכלי מתי שנוח לך. מהר מאוד תיכנסי לשיגרת האוכל של הארוחות ותראי מתי יותאר נוח לך לאכול.
2. בעיקרון מומלץ לא לאכול מיד לפני שקילה אבל משום שמדובר בשקילה ראשונה אז תהני מזה :מאושר:
3. אין כל משמעות למתי נשקלת עד היום. נכון שבשקילת ערב בקבוצה המשקל יהיה גבוה יותר משקילת בוקר בבית בלי בגדים אבל מעכשיו כל השקילות שלך יהיו באותה השעה כך שאין לכך כל משמעות. תשתדלי ללבוש בגדים קלים (לא ג'ינס וסוודר. אני למשל באה תמיד בטייץ וחולצה דקה ועליה שמה מעיל מחמם או עליונית כדי שלא אקפא מקור :שמח1: ) ופחות או יותר אותם בגדים בכל שבוע כי מניסיוני, כל פעם שבאתי בבגד אחר ראיתי עליה והתבאסתי (לא בטוח שיש קשר ורוב הסיכויים שזו הרגשה אישית אבל בכל זאת, למה סתם להתעסק מה שעובד :מאושר: )
4. כמו שכבר אמרתי, מהר מאוד תיכנסי לשגרת הארוחות ותלמדי לאכול בזמן ומה שנוח לך.
5. בעיקרון מומלץ לא לאכול ולשתות כלום שעתיים לפני שקילה אבל בגלל החסד של השקילה הראשונה את יכולה לעשות מה שאת רוצה ונוח לך. אני בימים של שקילה, שותה ואוכלת כרגיל עד שעתיים לפני שקילה.
6. לגבי המחזור זה משתנה מאישה לאישה וכל אחת והגוף שלה. יש כאלו שהמחזור לא משפיע עליהן בכלל ויש כאלה (כמוני) שרואות עליה. מניסיוני (והרבה באסות בגלל העניין), יש לשחרר בתקופה הזאת בנושא העליה ולא להתבאס. אם עשית תוכנית כמו שצריך את תפוצי בירידה גדולה בשבוע שאחרי כי הגוף לא שוכח.שיהיה המון המון בהצלחה וסליחה על התשובות החופרות :מאושר:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.