קוראים לי ענבל ואני בחודש הבא אהייה בת 39. אני נשואה + 5 ילדים (אייל 9, יפעת 7, מאיה 6, שני בת שנה ועשרה חודשים, דורון בן 9 חודשים). היום מלאו שבוע ימים להצטרפותי לתוכנית של חלי גרופ והצלחתי להוריד 3 ק”ג. בתוכנית נתקלתי במקרה בחפשי אחר דיאטות באינטרנט והרגשתי היתה כאילו היא נכתבה במיוחד עבורי, ממש כמו כפפה ליד. התחלתי עם תפריט הסנדביצ'ים ובפסח דבקתי בתפריטים שנכתבו במיוחד לחג – ואני ממש חוגגת!!! סוף סוף אני לומדת להנות מהאוכל ולא אוכלת סתם – בלי לשים לב אפילו מה נכנס. הדרך שלי ארוכה מאוד (כל חופשת לידה הייתי דבוקה למקרר והעליתי בסביבות 10-20 ק”ג עודפים…), אבל עקבתי במהלך השבוע האחרון אחר ההתכתבויות של הפורום והתחזקתי מאוד, כי פתאום הסתבר לי שיש עוד אנשים שעוברים את אותם המשברים כמוני.
אפילו הפניתי מספר שאלות לעזרה וקיבלתי תשובות מהירות מאיה – שדרך אגב ראיתי את התמונות שלך ושאבתי מהן הרבה כח, שזה אפשרי. לצערי אין באפשרותי להצטרף לקבוצה, משום שאני גרה באזור ירושלים, לכן אמשיך לשאוב מכם כח באמצעות הפורום.
כמו כן, נתקלתי באחת ההתכתבויות שאמרו שאם לא אוכלים בשר אפשר להמיר אותו בפחמימות – האם נכון, ואם כן, באיזה כמות?
וגם על תוכנית השמירה לאחר שמגיעים למשקל היעד, אשמח לשמוע פרטים, כי לא ראיתי שהיא מופיעה ברשימת התפריטים מצד ימין.
תמשיכו להיות כל כך מקסימים עם כל כך הרבה חן והומור,
יש לכם כל מיני מילים מצחיקות שאהבתי (כמו: “בשפיות”, חחחחח…).
אני מצרפת תמונה עכשווית שלי שתכירו אותי. בי, ענבל.