היי,אחרי המון שיטות הרזיה שניסיתי הצטרפתי לפני כ 3 שבועות לחלי ממן,והורדתי עד כה 3 קילו…המטרה היא 20 קילו פחות אבל הבעיה שלי היא שאני מאבדת סבלנות נורא מהר…אני מאלה שמצפים להתעורר בוקר אחד 20 קילו פחות…אני מאוד רוצה לרדת במשקל יש לי גם בעיות בעיות של לחץ דם גבוה ואני רק בת 22…אבל אני כל פעם מפילה את העצמי שוב ושוב במחשבות “אני לא אצליח לרדת” , “מה הטעם” , “ההרזיה תהיה זמנית” ואז אני מורידה את הרגל מהגז…אני מקפידה ללכת לקבוצה כ שבוע וגם מקפידה על התפריט והשתיה ועושה פעילות גופנית לפחות 4 פעמים בשבוע…אני יודעת בסופו של דבר שצריך סבלנות והתמדה…אני רק לא יודעת :סחרחורת: איך להפסיק עם כל שליליות ולא לאבד את הסבלנות? :עצוב:
אל תאבדי סבלנות ואת תצפי להתעורר בוקר אחד פחות 20 קילו,
תחשבי שזה תהליך שבו את משנה את דפוסי האכילה שלך,
חושבת אחרת – אני אצליח לרדת, ההרזיה היא לא זמנית אלא אכילה נכונה לאורח חיים נכון ובריא.
תתמידי בהגעה לקבוצה, שקילה ולאחר מכן השיחה – צעד ראשון בדרך לנצחון.
תקבעי יעדים קטנים – 4-5 ק”ג / מידה במכנס.
את תצליחי!! אני הייתי במצב הזה, ואתמול נכנסתי לשמירה – עברתי תהליך, נהניתי מהדרך והגעתי ליעד. :שמח1:
סבטלנה היי,
גם אני חדשה בתוכנית, להציב מטרות זה נכון אבל אל תשכחי להיות ראלית, אל תתחילי ישר עם כל הכח – להתעמל 4 פעמיים בשבוע בפתאומיות – זה מה שמעייף, תתחילי עם פעם פעמיים ורק אחרי שילך לך בקלות רבה תעבירי הילוך.
הבעיה ברוב הדיאטות שמפסיקים לאכול, מתעמלים ומורידים את כל המשקל הלא רצוי ואז באותה מהירות הכל חוזר… לכן נאמר כאן שהירידה הינה בין 1/2 קילו לקילו בשבוע
אל תרוצי אבל תתחילי ללכת
בהצלחה 😉
היי סבטלנה…
מפזרת מעלייך אבקת קסמים שתטהר אותך מכל הפסימיות והשליליות…
ותחדיר בך סבלנות לתהליך מדהים…המטרה שלי הייתה למעלה מ – 50 ק”ג…וידעתי בתוך תוכי שהדרך תהיי ארוכה…ולכן הפכתי אותה לכייפית ולמהנה…ובינינו…זה עבר מהר…
התרכזתי בתהליך ובאוכל ובהעצמה שלי ! אני מאושרת מכך ! גם את יכולה…איני שונה ממך בכלום…אני רק הבנתי בגיל צעיר שהשליליות היא שטן…..ואין לשטן מקום בחיי…
בהצלחה, עדכני אותנו…