חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אשמח לדעת מה יש בקבוצה שאין באתר ברור שתמיכה אבל הכוונה שלי היא לא לתמיכה אלא :טיפים או מאכלים מסויימים?כי את הדיאטה עצמה אני רוצה כבר להתחיל לפי האתר תודה

אלמוני
    לא פעיל

מה שאותי מחזיק זה הידיעה שביום שלישי אני מתייצבת מול המדריך שעוקב אחרי התהליך שלי יחד איתי, נשקלת מולו…. אחר כך מספרת מול כל הקבוצה אם ירדתי או עליתי שלהגיד שעליתי זה מבאס ולהגיד שירדתי זה מאד מספק…. וזה נותן המון כוח זה מחזיק אותי חזק בתוך מסגרת אחרת מזמן ברגע שהייתי נתקלת בקושי מול הפיטויים הייתי מוותרת לעצמי כי אין לי למי לתת דין וחשבון כביכול. אז לי זה עוזר המון ועובדה שירדתי כמעט שלשים קילו מה שבחיים לא עשיתי לבד.
    מעבר לזה כמובן זה החברה הידע שיש למדריך שמלמד המון, הכוח ששואבים מהקבוצה להמשך השבוע, ההתיעצות עם נשים שעוברות את אותו התהליך ביחד איתך ויודעות בדיוק על מה את מדברת…. כל אלה לא תמצאי באתר
    בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

בקבוצה יש תמיכה. גם של מדריך מלווה צמוד, גם קבוצת “השווים” – אנשים שנמצאים איתך באותה סירה שעוברים בכל שבוע את אותן חוויות כמו שאת עוברת, נתקלים באותם קשיים, שותפים להצלחות.
    לקבוצה יש כוח. יש לה השפעה על היחיד, כמו שאמרה גבריאלה, היא נותנת מסגרת שעוזרת לך לשמור. אם זה בידיעה שיש שקילה שבועית ומול כולם צריך להגיד כמה ירדת (כמובן שלא מכריחים אף אחד) אבל פסיכולוגית זה מדרבן.

לא כולם מתחברים.

את יכולה להתחיל מהבית. את יכולה גם להצטרף לחודש אחד ניסיון ולהחליט אחרי חודש אם מתאים לך להמשיך בקבוצה או שמסוגלת להמשיך עצמאית.

בכל דרך שלא תבחרי, שיהיה לך בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

מאוד הייתי ממליצה לך להצטרף לקבוצה-אני עושה את התהליך באופן עצמאי וחוסר השייכות לקבוצה מאוווודדד מאווווד מפריע לי!!!
    אני לא יכולה להצטרף לאחת הקבוצות בגלל כמה וכמה סיבות וזה מאוד חבל לי-לכן עם התמיכה של כולם מהפורום אני מצליחה להתקדם אבל בהזדמנות הראשונה שתהיה לי להצטרף לאחת הקבוצות-אני רצהההה!!!
    אם יש לך את האפשרות-כדאי לך :שמח1: זה עוזר, מדרבן ומעבר לכך גורם לך להכיר אנשים חדשים-שזה הדבר הכי כיף מבחינתי.

שיהיה לך המון הצלחה :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: אנו נתמוך בך ולא משנה מה תחליטי לעשות בסוף.
    עדכני אותנו בהכל.
    חוץ מזה עד שתירשמי לקבוצה-את בהחלט יכולה להתחיל לבד..לא חושבת שיש עם זה בעיה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

שווה את הכסף.

אני התחלתי את התהליך לבד, עם האתר. ירדתי 7 קילו יפה במהלך חודשיים וחצי, ואז הגיע איזה חג… עליתי 3 קילו בחזרה.
    היום אני יודעת, שאם הייתי אז בקבוצה- הייתי 'מסתפקת' בחצי קילו עלייה. כשאת לבד-את לבד. אין לך בקרה, תמיכה, עצות, חברותא…
    אבל- כל אחד וחוזקותיו.
    שיהיה בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

אני עשיתי המון דיאטות בימי חיי אבל הקבוצה זה דבר אדיר זה מאוד עוזר בכל שבוע שאני נפגשת בקבוצה מקבלים הרבה כוח להמשיך כמובן זה גם צריך להיות בבית, אבל בקבוצה את מתחברת עם אנשים שנמצאים במצב שלך
    בהצלחה :שמח1:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות