חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ערב טוב. החלטנו לקחת את עצמנו בידיים ומכיוון שכבר ממש בוער לנו להיות הורים והמשקל הוא המכשול העיקרי, החלטנו לנסות את אורך החיים לפי חלי-גרופ.
    לא הצטרפנו לפגישות כי לצערנו אין לנו איך למממן אותן כרגע אבל נראה לי שעם עזרה מהפורום נצליח פחות או יותר… לא? 🙂
    התחלנו היום את התפריט של ה-1500 קלוריות ובאיזשהו מקום זה נראה כמו המון אוכל. אולי אני צריכה לרדת ל1200? אני שוקלת מעל 80 קילו ואמרו לי שאני זקוקה ל1500 קלוריות. בעלי מסתדר יופי עם ה1500 קלוריות.
    ראיתי שאפשר לאכול לארוחת ביניים לחם עם ריבת דיאט. מה חוץ מזה אפשר לאכול כדי לגוון? ארוחת ארבע חייבת להיות מתוקה בדרך כלשהי, זאת שעת המשבר שלי…

טוב, ברוכות וברוכים הנמצאים ובהצלחה…

עלוה.

אלמוני
    לא פעיל

הגעתם למקום המתאים… הפורום הזה באמת מרשים ומדהים ועוזר… חבל שאתם לא יכולים להצטרף לקבוצות כי זה מאד עוזר אבל אני בטוחה שיעזרו לכם כאן בפורום… בשמחה…. ותוכלו לממש את החלום להיות הורים רזים ובריאים….

אז בהצלחה….

בצד ימין יש תפריט של 1500 קלורויות, אותו את ובעלך צריכים…., והאמיני לי זה לא הרבה אוכל…. זאת הכמות שאת צריכה כדי לרדת במשקל… יש שם גם רשימת קניות מומלצת…. לכי קני את כל המוצרים (חברים) שיעזרו לך להכנס לתוכנית…. יש לאכול 6 ארוחות ביום לפי התפריט…. לשתות כוס מים/תה צמחים לפני ואחרי כל ארוחה… ולעשות 3-4 פעמים בשבוע ספורט… למשל הליכה של 30-40 דקות….

לגבי ארוחת ביניים יש אפשרות להחליף את הלחם עם הריבה… לפי תחליפי לחם באחת הארוחות… למשל 2 פתי בר… חטיף אנרג'י עד 100 קלוריות, 2 פרוסות לחם קל + 2 כפות גבינה עד 5%. או לאפות את אחת העוגות… יש מתכוני דיאטה בצד ימין… ולאכול לפי הכמות שרשומה ליד המתכון….

מציעה לכם לבחור יום ושעה בשבוע ורק בהם להשקל….

בהצלחה…

:)) רבקהל”ה

lee maman
    מנהל בפורום

הי עלוה ובעלה.
    היוזמה שלכם ברוכה.
    טובים השניים מו האחד בייחוד כשעושים שינוי בהרגלי האכילה של כל בני הבית.
    לפי משקלך את אכן זקוקה לתפריט של 1500 קלוריות ולא פחות!
    12 כוסות מיים,ספורט,מנה מותרת פעם בשבוע של 600 קלוריות.

אני אישית ממליצה לכם להצטרף לקבוצה .
    בכל מקרה אנחנו פה כדי לסייע לכם לצאת לדרך חדשה.
    בהצלחה. מיכל.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות