הקושי הגדול מופיע בהתחלה והוא נקרא “להתכונן”. בדיוק כמו שאת מתכוננת למבחנים תתארגני מראש ותכיני לך את כל אותם דברים שיעזרו לך בשעות הארוכות של ההכנה למבחן. כמו לדוגמא צלחת של ירקות חתוכים, של הביוקר לא עגבניה מלפפון, אלא תירס גמדי, עגבניות שרי, לבבות דקל, פטריות… צלחת מאורגנת וצבעונית לנשנוש. את יכולה גם להכין ג'לי מרמולייט חינמי בטעם תות/פטל ולשלב כמה חתיכות נקטרינה או דובדבנים בפנים. בתקופת מבחנים הכי קל לנו זה לחפש “משהו” אבל אם נתארגן מראש אפשר בהחלט למזער נזקיםן וגם להשאר בתפריט. את גם יכולה להכין כריכים שווים כארוחה שלמה… בדרך כלל אנחנו אוכלים עם העיניים וכשיהיה לך כריך מזמין לא תחפשי משהו אחר. בהצלחה במבחנים :אוהב: