חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני נמצאת כרגע בשפל של השפל ואיני מסוגלת להרים את עצמי חזרתי מנופש אכלתי ללא הבחנה ואף עליתי במשקל אנא עזרו לי להתרומם

אלמוני
    לא פעיל

אני מקווה שנהנת מהנופש, וגם מהאוכל…ועכשיו הגיע הזמן לחזור לשגרה, לחיים היומיומיים ולרדת במשקל כדי שתוכלי להנות מהחגים והנופשים הבאים..וללבוש מה שבא לך ולהראות טוב ולאהוב את עצמך…אז תקחי את הדף ו”תאכלי אותו” ולכי לסופרמרקט ותמלאי את המקרר והבית בדברים שאת יכולה להנות מהם ותבשלי לך מטעמים! יכול להיות לפעמים שזה לא קל אבל הרבה יותר קשה להיות עם הקילוגרמים העודפים עלינו…מחזיקה לך אצבעות! בהצלחה!

lee maman
    מנהל בפורום

הי מתוקה..
    ודאי וודאי שאת מסוגלת להרים את עצמך!!!!!
    יש לנו מלא כח..רק לפעמים אנחנו שוכחים…
    את זוכרת את הימים שהצלחת להתגבר על הקשיים??
    זוכרת את הימים שהצלחת להיות בתוכנית??
    זוכרת את הימים שהיו לך תוצאות טובות???
    כמה כח היה לך??!!!
    תיזכרי, תהיי שם, ותוציאי את הכח מהבויידם…הוא שם…
    הוא רק יצא לחופשה קצרה יחד איתך…
    אז הודיעי לו שהחופשה נגמרה…ויאללה לעבודה..
    מאמינה בך

אלמוני
    לא פעיל

את צמודה לתוכנית, אוכלת את הדף, ומרגישה בפסגת העולם… כשאנחנו שולטים בגוף אנחנו מרגישים נפלא… אין דבר בעולם שיכול להשתוות לתחושה הנפלאה הזאת של שליטה…

המשיכי כך, תהני מהדרך כי היא חלק מהתהליך…

זכרי נפילות קורות אך לא חייבים להנציח אותן…

שולחת לך חיבוק וחיזוק ומאמינה בך…

:)) רבקהל”ה

אלמוני
    לא פעיל

הייתי באותו מצב לפני שבוע, אמנם לא נופש, אבל היה שבוע של חגיגות ועוגות וארוחות בחוץ, וכמה שאני עליתי…
    ישבתי בקבוצה מבואסת ביותר ואמרתי לעצמי שזה לא נמשך ככה. עשיתי שבוע כמו שצריך, אבל ממש, בלי חריגות ובלי לגנוב. וירדתי את כל מה שהעליתי פלוס 100 גרם. איזה כיף!!! ישבתי בקבוצה שעה עם חיוך על הפנים. אז קדימה, שבוע אחד של עלייה זו לא סיבה לשבור את הכלים. חוזרים למשחק ובגדול.
    בהצלחה!!!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות