חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב לכולם.
    דבר ראשון ממש שמחתי לגלות שהפורום חזר, במהלך תהליך הירידה שלי נעזרתי בו רבות ולא בהכרח בההשתתפות אקטיבית.
    טוב, אז לפני קצת יותר משנה נרשמתי לקבוצה של חלי בעכו וזו הייתה המתנה הכי גדולה וטובה שאי פעם קניתי לעצמי. באופן פעיל הייתי בקבוצה חצי שנה (3 חודשים, הפסקה מאולצת של 3 חודשים ועוד 3 חודשים) וכל פגישה נוכחתי לדעת שירדתי במשקל, עד שבפגישה האחרונה התבשרתי שהגעתי לשמירה.
    לומר את האמת, לא היה לי קושי משמעותי לרדת, הייתי חדורת מוטיבציה בולעת בשקיקה את העידודים והסיפורים של חלי והצלחתי להתמודד עם כל המכשולים והפיתויים המשמינים שנמצאים מולנו יום יום וכך לאט לאט השלתי 25 ק”ג עודפים בהחלט. ברגע שהגעתי לשמירה הפסקתי להגיע לקבוצה(טעות ענקקקיתתת), כל כך פחדתי לזוז מהתוכנית שירדתי עוד 3 ק”ג. הייתי מרוצה וחשבתי ששינתי את הרגלי החיים שלי. אבל בתקופה האחרונה אני לא מצליחה להבין מדוע אני פשוט לא יכולה להפסיק לאכול ואני משתדלת לאכול את האוכל הכי משמין, זה התחיל בארוחה חד פעמית שהפכה ליום חד פעמי ועוד מעט חודש חד פעמי של התפרעות אני מרגישה שעליתי (אני מעריכה ש 2-3 קילו ממשקל השמירה מה שאומר 5-6 קילו ממה שהורדתי עוד, אין לי אומץ להישקל) אני מתביישת לחזור לקבוצה ולהגיד שעליתי ושאני כבר לא בשמירה אבל אני יותר מפחדת שהעלייה תהפוך לכדור שלג בלתי נמנע.אני חייבת לאפס את עצמי ומייד!!!

אלמוני
    לא פעיל

ענת…
    ראשית, קצת פרופורציות…כל הכבוד על הירידה של ה – 25 !!
    אני קוראת את הודעתך ומצטמררת…בעיקר מהמודעות העצמית שיש לך..הן לגבי הטעות שהפסקת להגיע לקבוצה ועוד בשמירה(זה חינם!!) והן לגבי העתיד…יש שתי אופציות. אחת היא להתבייש בעצמך ולכעוס – עובדות שבטוח יתרמו לכדור שלג להגיע במהרה. והשנייה, היא פשוט לקחת אחריות על מה שנעשה ועל העתיד ולחזור לקבוצה כדי לקבל כוחות ועזרה. אני יודעת ומזדהה לחלוטין שזה לא יהיה קל, אך מה עדיף? למצוא עצמך מעלה את כל ה – 25 מעלה ואז לחזור?..
    לדעתי, אם היו לך כוחות עד כה להסתדר בלי קבוצה ובכל זאת לשמור ולעלות רק אחוז קטן מן המשקל שהורדת בטוח יש לך כוחות לחזור לקבוצה…אין מצב שלא..קבעי לך כמטרה, החל מהיום לחזור לתוכנית כפי יכולתך, קחי דף ועט והתחילי לרשום, תכנני את הארוחות, קבעי זמן למנה מותרת, צאי לפעילות גופנית ושבוע הבא הגיעי לקבוצה…אם לא לזו שהיית(מטעמי הבושה), יש מספיק קבוצות אחרות..בסופו של דבר…אני רוצה שפשוט תשאלי את עצמך…”אם מגיע לך או לא?” אם מגיע…פשוט תחזרי…אם לא..המשיכי בדרכך כראות עינייך….
    מאמינה בך, בהצלחה
    איה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות