חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לא הגעתי לקבוצה כבר 5 חודשים, בדיוק כשהגעתי לשמירה. אין ספק שהמודעות שלי לעצמי בנושא המשקל השתפרה פלאים, אבל בחודש האחרון אני מרגישה שאני לא מצליחה להישאר בשליטה. אני יודעת שעליתי קצת אבל אני מפחדת שיצאתי משמירה ואני מפחדת להישקל ועוד יותר מפחדת לחזור לקבוצה. כבר חודש אני אומרת לעצמי תשארי שבועיים בתוכנית ותחזרי לקבוצה אבל אחרי 4 ימים בערך התוכנית מתנדפת לה. התשובה ברורה לי- לחזור מהר לקבוצה!!! אבל אני לא מצליחה לעשות את זה! אני אפילו לא מעיזה להישקל למרות שקיים סיכוי שעליתי ממש מעט… מה עושים???????

אלמוני
    לא פעיל

את הפחד את מיצרת לעצמך, יקירתי את כבר רוקדת חזרי לרחבה , הגיעי לקבוצה הקבוצה זה הכח , תתחזקי ותחשבי חיובי .

טלי

אלמוני
    לא פעיל

היי בובה…
    אני כל כך מבינה מה שעובר עלייך…רק שהדבר היחידי שבא לי לעשות זה ראשית לתת לך חיבוק ולהגיד לך שיש עוד הרבה כמוך ושאת לא לבד…לצערי, אני נתקלת בהם רק כשהם מעלים הכל חזרה ואז חוזרים מבואסים רצח…אז מה עדיף? לחזור עכשיו או עוד חצי שנה?
    בנוסף, מה יעזור לך להתגבר על הפחד/בושה? אנחנו פה..זקוקה ליד מושטת שתלווה אותך לקבוצה? יש פה מספיק בנות שיעזרו לך…תגידי בדיוק מה את צריכה
    מאמינה בך ויודעת שתבחרי בדרך הנכונה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

ממי את מפחדת ??? ומה עדיף לדחות ולדחות במקום לקחת אחריות ?? אין ממה לפחד מבטיחה לך שברגע שתגיעי לקבוצה כבר תרגישי הקלה .
    נשמח לראותך בקבוצה חלי ממן

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות