חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם. לפני כשנתיים עשיתי את התפריט של חלי הורדתי בערך 10 קילו הירידה הייתה איטית בהתחלה בערך רק אחרי ארבע חודשיים ראיתי ממש תוצאות.
    ירדתי את מה שרציתי להוריד ושמרתי על המשקל
    לפני חצי שנה חרגתי מהתפריט הייתי מורידה הרבה דברים וירדתי עוד במשקל.
    ואז התגייסתי ובמשך שלוש חודשיים העלתי 6 קילו כי אכלתי בכמויות . העלייה הייתה מהירה ורבה גם בגלל שאכלתי דברים משמינים מדיי יום ויום וגם כי האכילה הייתה אחרי דיאטת כאסח שלא הייתה הרבה זמן אבל עדיין העלייה של השש קילו הושפעה ממנה.
    בקיצור שלוש חודשיים אכלתי בכמויות וזה נבע הרוב ממצב נפשי וקצת באסה מהצבא והבסיס החדש והתנאים החדשים .
    אחרי שלוש חודשיים ראיתי שאני בנאדם אחר פתאום כלום לא עולה אחרי שהורדתי עשר קילו פתאום אני בדרך להחזיר אותם לגופי.
    ואז אמרתי שאני יתחיל עם התפריט אבל עכב מוטביציה ששואפת לאפס החלטתי ללכת לקבוצה של חלי ולפחות לחודש חודשיים לקבל את הדחיפה ואז אני ימשיך לבד כי אני מכירה את התפריט בעל פה.
    נכנסתי לחלי לפני חודשיים {כמעט) ואני מקפידה על הכל והירידות שלי ממש מאכזבות אני עושה רישומים ושותה מים וקצת ספורט ועדיין זה לא ירידות שאני מצפה להם. אין לי להוריד כולכך הרבה אני לא ילדה שמנה ומי שרואה אותי מציע לי לרדת רק 2 קילו ולא שש אבל אני בשבילי רוצה לחזור לגינסים שעלו עליי לפני ארבע חמש חודשים זה ממש כאב לב חח הגינסים עוד עם ריח של בושם מרוב שלא עבר זמן רב ועליתי בזמן כולכך קצר.
    ועכשיו להתייעצות…
    האם להמשיך בתפריט גם אם אני לא רואה עדיין תוצאות {עבר חודש וחצי) ? או לנסות משהו אחר? אולי התפריט לא מתאים לי כי אין לי להוריד מהגוף הרבה הרבה קילו?

אני גם תמיד נזכרת בלפני שנתיים {שהורדתי עשר קילו) שרק אחרי שלוש ארבע חודש ראיתי ירידה … אולי זה יקרה הפעם?

אני מיואשת… אני הכי עם מוטבציה להוריד את החמש שש קילו שהעלתי ולחזור לעצמי ולבגדים שלי כי איך שאני עכשיו זה מישהי אחרי שעומדת מול המראה ולא בא לי לראות אותה . לכן אני חייבת עזרה ממכן…מה לעשות? תודהההההה על ההקשבה 🙂 אוהבבבבבבבבבת

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות