לצערי, רוב המעדנים שהם בסגנון של יוגורט מכילים רכיבי אבקת חלב נוכרי, שמטעמי כשרות אני לא אוכלת.
אני חייבת גיוון מהמעדנים של ה-0% בטעם שוקולד ווניל!
האם אפשר לאכול את המעדנים של מולר? יש שלושה רלוונטיים:
1. 2% שומן – 140 קלוריות לגביע שמכיל 150 גרם. (בהגדרה קוראים לו “יוגורט BIO בתוספת סוכר”).
2. 1.7% שומן שזה כמעט כמו 1.5% שמותר, לא? 94 קלוריות לגביע שמכיל 150 גרם. (בהגדרה: “יוגורט BIO לבן טבעי”.
3. מעדן חדש שמכיל 99 קלוריות לגביע. אין לי אותו בהישג יד עכשיו, אבל אני זוכרת שיש בו גם קציפת פרי, אאל”ט.
מקרה נדיר: מצאתי לפני שבוע דנונה 0% מהדרין בטעם אפרסק… קניתי את כל מה שהיה במדף, למרות שבכלל לא אהבתי את הטעם. הכל נגמר.
חייבת מעדנים אחרים! לפחות כשאני מתארחת אצל אנשים…
האם אחד מהשלושה הנ”ל מתאים לתפריט?
תודה רבה!