חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יש לי מספר שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי אליהם :
    1)שבוע שלם שמרתי כמו שצריך אתמול קיבלתי מחזור והיום זוהי הפעם בשבוע שאני נשקלת , עליתי על המשקל וראיתי שלא ירדתי בכלל יש לציין שכלל השבוע אכלתי בדיוק כמו שצריך, זה הגיוני?
    2) בארוחה בה ניתן לאכול סושי – יש הגבלה למה לשים בתוך הסושי? מותר לאכול יחד עם זה ספייסי מיונז?
    3)בארוחה המותרת , נניח ואני מעוניינת לאכול המבורגר , רציתי לדעת עם זה כולל גם הקטשופ והמיונז?
    4)חמוצים שנעשים בבית – יש רק חומץ מלח ומים ניתן לאכול כמו ירקות חינמיים?

תודה רבה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אנסה לעזור:
    1) אצל כל אחת זה שונה, אבל אני יכולה לומר לך באופן מובהק שאני בזמן מחזור רואה עליה של קילו לפחות. הגוף צובר נוזלים.
    2) ארוחת צהריים=2 רולים, ארוחת ערב=רול אחד. ניתן להכניס כל מה שבאלך- כל עוד לא מדובר על רכיב מטוגן. בלי טמאגו, בלי בטטה בטמפורה. בלי טמפורה. אפשר דגים מבושלים/נאים או ירקות. לגבי הספייסי- בעייתי :עצוב: תנסי ללמוד לאהוב סויה שממנה מותר בשפיות. אגב יש במהלך היום כף טריאקי חינמית שאפשר לנצל, נצלי את זה לסושי!
    3) במנה המותרת, שהרבה פעמים אני גם אוכלת המבורגר- מותר המבורגר 220 גר עם כמה מקלות ציפס. כל עוד לא מדובר בכמות מוגזמת של מיונז וקטשופ וזה נשאר בגדר השפוי- לדעתי נשמע סבבה. מקסימום- תחברי את המותרת עם ארוחת הערב כדי שתרגישי יותר ״נינוחה לחרוג״.
    4) כן
    :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות