היי,
1. האם חלבה העשויה 50% מטחינה גולמית וללא סוכר יכולה להיחשב כמנת שומן (כלומר, לקחת פרוסת חלבה השווה ל-50 קלוריות במקום מנת שומן)? באיזה תדירות אפשר?
2. האם אבקת קקאו בתוכנית? מהי הכמות המותרת ובאיזה תדירות ניתן להשתמש?
3. רסק עגבניות בטעם פיצה של יכין – האם צריך להתייחס לזה כחלק ממנת השומן או שהוא נכנס לגדר רסק עגבניות חינמי ובשפיות? אני מורחת איתו כפית הריונית על טוסט וזה משדרג אותו פלאים בארוחת ערב או בארוחת 10, והשאלה האם אני יכולה לקחת מנת שומן נוספת מלאה או עלי לקזז ממנה את הכפית רסק פיצה שבטוסט?
5. גינג'ר – בחניות הטבע נמכרים קוביות גסות של ג'ינג'ר מסוכר (בסגנון פירות יבשים) – כיצד יש להתייחס אליו בתוכניות? האם זה תחליף לפרי? האם ניתן בארוחת לילה לקחת קוביה אחת + מעדן טבעי 1.5% + פרי – באופן יום-יומי?
תודה,