היי איה,
1. אני אוהבת לארוחת בוקר לאכול ביצה קשה ובכדי שהלחם לא יהיה יבש אני מורחת רסק עגבניות ומוסיפה הרבה ירקות – האם זה בסדר? אני יודעת שרסק עגבניות הוא לא מוגבל, אבל השאלה האם מותר להתחיל איתו על הבוקר?
2. אנני יודעת לתבל סלט כרוב ומצאתי פתרון חדש – אני קונה סלט כרוב בסופר (לפי משקל ואין לי ערכים) אני קוצצת מלא כרוב טרי ומוסיפה כף סלט מהכרוב הקנוי (כפית הריונית – חודש חמישי בערך:)), וכך למעשה אני מקבלת את הטעם של הסלט הקנוי – האם זה בסדר? (עשיתי גזרה שווה מכף של סלט חצלים במיונז כמנת שומן :)) אגב הסלט כרוב הקנוי הוא לא במיונז, אני משארת שיש שם שמן 🙂
3. קניתי תערובת תיבול לעוף שמגיע יחד עם שקית צלייה של חב' אוסם. יש כ-100 קלוריות לשקית ו-0.9 שומנים – האם זה בתוכנית?
4. מותר עד פעמיים בשבוע לאכול שניצל לייט (200 קלוריות) – האם בנוסף לשניצל לייט מגיע לי מנת פחממה ושומן – כי השניצלים הללו בד”כ מצופים בכל מני פרורים ויש עליהם שומן?
תודה ענקית על התשובות